הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמה בקערה קילו קמח קורט מלח כוס סוכר כוס שמן כף תמצית וניל לשה הכל טוב טוב ומכסה שיתפח ושוב עם קצת שמן ללוש ולכסות שיתפח ואז מתחילה את המריחה של השוקולד שאכשיו אני יוסיף למטה את השוקולד לשמרים ..
6 כפות קקאו 12 כפות סוכר כף שטוחה קינמון 50 גרם שוקולד מריר מתחילים להמיס על הגז ובאיטיות מוסיפים יין תירוש עד שמתקבל מרקם של ממרח שוקולד שלא יהיה דליל מידי ולא יבש מידי.
מוסיפה לקערת הבצק שמרים 2 ביצים ומים פושרים לפי הצורך שיצא בצק רך ולא קשה מידי ..