מערבבים היטב את כל חומרי הקרפים לתערובת אחידה ללא גושים..
1
מחממים מחבת ומשמנים. יוצקים כשליש כוס מהבלילה ומניעים את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל שטחה.
מטגנים עד שמופיעות בועות, כחצי דקה, ואז הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מוציאים לצלחת שטוחה וממשיכים כך עם כל הכמות..
2
המילוי: .
3
מקציפים במיקסר שמנת, חלב ופודינג.
.
4
מניחים קרפ אחד (חשוב שלא יהיה חם) בצלחת ומורחים עליו שכבה דקה של קרם. מניחים מעל קרפ נוסף, מורחים שוב בקרם וחוזר חלילה.בין לבין מוסיפים רוטב שוקולד מהציפוי..
5
.
6
הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ומשאירים קובייה אחת בצד. שמים את השמנת בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. מורידים מהאש, שופכים פנימה את קוביות השוקולד ומערבבים עד שנמס.
7שופכים את הציפוי על העוגה ומגרדים מלמעלה את קוביית השוקולד ששמרנו בצד
.
0
מערבבים היטב את כל חומרי הקרפים לתערובת אחידה ללא גושים..
1
מחממים מחבת ומשמנים. יוצקים כשליש כוס מהבלילה ומניעים את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל שטחה.
מטגנים עד שמופיעות בועות, כחצי דקה, ואז הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מוציאים לצלחת שטוחה וממשיכים כך עם כל הכמות..
2
המילוי: .
3
מקציפים במיקסר שמנת, חלב ופודינג.
.
4
מניחים קרפ אחד (חשוב שלא יהיה חם) בצלחת ומורחים עליו שכבה דקה של קרם. מניחים מעל קרפ נוסף, מורחים שוב בקרם וחוזר חלילה.בין לבין מוסיפים רוטב שוקולד מהציפוי..
5
.
6
הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ומשאירים קובייה אחת בצד. שמים את השמנת בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. מורידים מהאש, שופכים פנימה את קוביות השוקולד ומערבבים עד שנמס.
7שופכים את הציפוי על העוגה ומגרדים מלמעלה את קוביית השוקולד ששמרנו בצד
.