הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה בחושה מפנקת פרווה מהסוג המנחם והסוד שמקפיץ את העוגה זה פודינג וניל(כן) שמוסיף טעם חלבי חלומי אוויריות מושלמת. השילוב עם הלוטוס מתחבר לטעם קרמלי עמוק. בקיצור חבל על המילים פשוט תנסו ותבינו.
מחממים תנור ל160 מעלות.
בקערת מיקסר נקיה מקציפים ביצים שלמות במהירות גבוה ומוסיפים בהדרגה סוכר מקציפים כ10 דקות לקבלת קצף בהיר ותפוח ממניכים את המיקסר למהירות נמוכה ומוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה.
ומוסיפים מים מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים קמח תופח ופודינג מערבלים עד איחוד בלבד..
מוזגים 3/4 כמות בתבניות..
לבלילה שנותרה בקערה מוסיפים ממרח לוטוס..
מערבלים לאיחוד קצר בלבד (זה בסדר שלא הכל מתערבב) מוזגים את בלילת הלוטוס לתבנית ומשיישים בעזרת קיסם/סכין.
מזלפים עוד ממרח מעל ומניחים עוגיות(עוזר לעוגיות להדבק).
אופים 30-40 דקות תלוי בקוטר התבנית וסוג התנור שלכם. רק שימו עין שהעוגה לא תתייבש..
אחרי 20 דקות מתחילים לבדוק עם קיסם במרכז העוגה..
הקיסם צריך לצאת יבש עם פירורים לחים קטנים..
כשהעוגה מוכנה מזלפים עוד ממרח אם רוצים..