בקערה נקייה במהירות גבוהה מקציפים את החלבונים (הלבן) עם כוס סוכר, סוכר וניל לקצף יציב אבל לא קשה..
2
בקערה נוספת מקציפים חלמונים (צהוב) עם רבע כוס סוכר שנותר לקצף בהיר לאחר מכן מוסיפים בהזלפה את המיץ תפוזים והשמן. אז מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח רק עד איחוד. לאחר מכן מקפלים פנימיה בשתי שלבים את החלבונים בתנועת קיפל רק עד לאיחוד (ערבוב יתר יפגע בנפח העוגה). .
3
כ-3/4 מהבלילה העבירו לתבנית משומנת, את ה1/4 הנותר ערבבו עם הקקאו והשמן עד לאיחוד ושפכו מעל התערובת הלבנה וערבבו מעט ליצירת שיש (לא יותר מידי, אבל גם לא חבה לערבב).
4
להכניס לתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות לכ-50 דק' או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
5
הערות: - חשוב שהביצים יהיו בטמפ' החדר - חשוב שהקערה להקצפת החלבונים תהיה נקייה - חשוב לא לפתוח את התנור עד שלא עברו 50 דק'.
1
בקערה נקייה במהירות גבוהה מקציפים את החלבונים (הלבן) עם כוס סוכר, סוכר וניל לקצף יציב אבל לא קשה..
2
בקערה נוספת מקציפים חלמונים (צהוב) עם רבע כוס סוכר שנותר לקצף בהיר לאחר מכן מוסיפים בהזלפה את המיץ תפוזים והשמן. אז מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח רק עד איחוד. לאחר מכן מקפלים פנימיה בשתי שלבים את החלבונים בתנועת קיפל רק עד לאיחוד (ערבוב יתר יפגע בנפח העוגה). .
3
כ-3/4 מהבלילה העבירו לתבנית משומנת, את ה1/4 הנותר ערבבו עם הקקאו והשמן עד לאיחוד ושפכו מעל התערובת הלבנה וערבבו מעט ליצירת שיש (לא יותר מידי, אבל גם לא חבה לערבב).
4
להכניס לתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות לכ-50 דק' או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
5
הערות: - חשוב שהביצים יהיו בטמפ' החדר - חשוב שהקערה להקצפת החלבונים תהיה נקייה - חשוב לא לפתוח את התנור עד שלא עברו 50 דק'.