ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
-
אופן ההכנה
-
0
בקערת במיקסר מקציפים את החלב . גבינת המסקרפונה ואבקת הסוכר למשך דקה.
-
1
מוסיפים את השמנת המתוקה ואת האינסטנט פודינג וניל.
-
2
מקציפים לקצפת רכה שאפשר יהיה למרוח בין השכבות.
-
3
מכינים צלוחית חלב להרטיב את הביסקוויט.
-
4
מסדרים ביסקוויט טבול בתבנית ומעל קצפת וכך ממשיכים את כל השכבות.
-
5
בסוף מעל הקצפת האחרונה מפזרים ביסקוויט לוטוס טחון.
-
6
ולמקרר לכמה שעות.
0
בקערת במיקסר מקציפים את החלב . גבינת המסקרפונה ואבקת הסוכר למשך דקה.
1
מוסיפים את השמנת המתוקה ואת האינסטנט פודינג וניל.
2
מקציפים לקצפת רכה שאפשר יהיה למרוח בין השכבות.
3
מכינים צלוחית חלב להרטיב את הביסקוויט.
4
מסדרים ביסקוויט טבול בתבנית ומעל קצפת וכך ממשיכים את כל השכבות.
5
בסוף מעל הקצפת האחרונה מפזרים ביסקוויט לוטוס טחון.
6
ולמקרר לכמה שעות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים