ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
מקררים את קערת השוקולד(1).
-
1
ומערבבים עם קערת הקצף(2).
-
2
בתנועת קיפול.
-
3
לשמן תבנית.
-
4
לשפוך את הבלילה.
-
5
180 מעלות.
-
6
20 דקות.
-
7
להוציא ולקרר.
-
8
קערה 3….
-
9
שמנת מתוקה.
-
10
1 אינסטנט פודינג וניל.
-
11
2 כפות סוכר.
-
12
קופסא גבינה לבנה (250גר').
-
13
לשפוך על שכבת השוקולד.
-
14
לשטח את הקרם בצורה אחידה.
-
15
פיזרתי אגוזי מלך קצוצים.
-
16
להכניס להקפאה.
0
מקררים את קערת השוקולד(1).
1
ומערבבים עם קערת הקצף(2).
2
בתנועת קיפול.
3
לשמן תבנית.
4
לשפוך את הבלילה.
5
180 מעלות.
6
20 דקות.
7
להוציא ולקרר.
8
קערה 3….
9
שמנת מתוקה.
10
1 אינסטנט פודינג וניל.
11
2 כפות סוכר.
12
קופסא גבינה לבנה (250גר').
13
לשפוך על שכבת השוקולד.
14
לשטח את הקרם בצורה אחידה.
15
פיזרתי אגוזי מלך קצוצים.
16
להכניס להקפאה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים