הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהראיתי המון סוגים של עוגות ביסקוויטים, זה אילתור מהראש, לא מתוקה מדי, טעם מדהים .
להכין כוס נס, ללא חלב, לשים בצלחת שטוחה, לקחת פתיבר ולטבול אחד אחד בנס ולשים בתבנית מסודר אחד אחד, לשים לב לא לטבול יותר מדי כדי שהפתיבר לא יתרכך ויהיה רך מדי, לטבול שנייה אחת ולהוציא, לאחר שכל הפתיבר מסודר בתבנית לשים בצד, המילוי של הגבינות - לקחת פודינג, שמנת להקצפה, סוכר, חלב ולהקציף הכל כמה דקות, לאחר מכן להוסיף את הגביע של הגבינה לבנה, להקציף שוב עד שתיהיה תערובת אחידה, לקחת כף ולשים על הפתיבר בתבנית, ליישר שיהיה אחיד, ולקחת שוב פתיבר לטבול בנס ושוב לסדר ושוב שכבה של הגבינה, ושוב פתיבר וככה עד הסוף, עד שהמילוי של הגבינות נגמר, לאחר מכן לקחת מקופלת / שוקולד פרה רגיל ולגרד על השכבה האחרונה עם פומפייה ואז יוצא כמו ״שלג״ על העוגה, מצרפת גם תמונות, אפשרי לעשות יותר שכבות פתיבר ואפשרי פחות תלוי מה אוהבים, אפשרי לעשות בדיוק אותו מתכון רק במקום הפתיבר אפשרי עוגיות לוטוס או אוריאו, הכל יוצא טעים, קלי קלות, 10 דקות והכל מוכן, ממליצה לשים במקרר ולהגיש אחרי כמה שעות כדי שהכל ייספג ויהיה יותר טעים . .