אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,522
צפיות

עוגות אישיות.

המתכון של
עוגות אישיות.

המתכון הוא גרוזיני,ואימצתי אותו כי הוא מאוד טעים. קצת עבודה אבל שווה את המאמץ.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבסיס העוגה
  • 6 ביצים מופרדות חלבון וחלמון
  • 225 גרם חמאה
  • כוס ורבע סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • חצי כפית אבקת סודה
  • כוס מיץ תפוזים
  • 4 כוסות קמח תופח.
  • קרם מ2 שמנת מתוקה להקצפה+חצי כוס חלב+אינסטנט פודינג וניל אחד וכף סוכר.
אופן ההכנה
  • 0

    מקציפים לקצף יציב חלבונים אם כוס ורבע סוכר..


  • 1

    בקערה אם וו גיטרה מערבבים חלמונים,חמאה מומסת,סוכר וניל,סודה ומיץ תפוזים. בהדרגה מוסיפים את הקמח עד לבליעה מוחלטת..


  • 2

    מערבבים בפנים בתנועות קיפול את החלבונים המוקצפים. משמנית תבנית של תנור מרופדת בנייר שופכים את התערובת ומעבירים לתנור שחומם מראש 170 מעלות...


  • 3

    אופים כ20 דקות עד הזהבה. מוציאים מקררים..


  • 4

    לוקחים כוס קורצים עיגולים שמים בצלחת. את מה שנשאר מסביב לעיגולים שקרצנו מפוררים ביד את השאריות לפירורים..


  • 5

    מכינים קרם מ-2 שמנת מתוקה להקצפה+חצי כוס חלב+אינסטנט פודינג וניל אחד וכף סוכר..


  • 6

    חותכים באמצע את העיגול שמים קרם סוגרים מצפים בקרם מסביב לעיגול גם ומצפים בפירורים..


0

מקציפים לקצף יציב חלבונים אם כוס ורבע סוכר..


1

בקערה אם וו גיטרה מערבבים חלמונים,חמאה מומסת,סוכר וניל,סודה ומיץ תפוזים. בהדרגה מוסיפים את הקמח עד לבליעה מוחלטת..


2

מערבבים בפנים בתנועות קיפול את החלבונים המוקצפים. משמנית תבנית של תנור מרופדת בנייר שופכים את התערובת ומעבירים לתנור שחומם מראש 170 מעלות...


3

אופים כ20 דקות עד הזהבה. מוציאים מקררים..


4

לוקחים כוס קורצים עיגולים שמים בצלחת. את מה שנשאר מסביב לעיגולים שקרצנו מפוררים ביד את השאריות לפירורים..


5

מכינים קרם מ-2 שמנת מתוקה להקצפה+חצי כוס חלב+אינסטנט פודינג וניל אחד וכף סוכר..


6

חותכים באמצע את העיגול שמים קרם סוגרים מצפים בקרם מסביב לעיגול גם ומצפים בפירורים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים