הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמתכון הוא גרוזיני,ואימצתי אותו כי הוא מאוד טעים. קצת עבודה אבל שווה את המאמץ.
מקציפים לקצף יציב חלבונים אם כוס ורבע סוכר..
בקערה אם וו גיטרה מערבבים חלמונים,חמאה מומסת,סוכר וניל,סודה ומיץ תפוזים. בהדרגה מוסיפים את הקמח עד לבליעה מוחלטת..
מערבבים בפנים בתנועות קיפול את החלבונים המוקצפים. משמנית תבנית של תנור מרופדת בנייר שופכים את התערובת ומעבירים לתנור שחומם מראש 170 מעלות...
אופים כ20 דקות עד הזהבה. מוציאים מקררים..
לוקחים כוס קורצים עיגולים שמים בצלחת. את מה שנשאר מסביב לעיגולים שקרצנו מפוררים ביד את השאריות לפירורים..
מכינים קרם מ-2 שמנת מתוקה להקצפה+חצי כוס חלב+אינסטנט פודינג וניל אחד וכף סוכר..
חותכים באמצע את העיגול שמים קרם סוגרים מצפים בקרם מסביב לעיגול גם ומצפים בפירורים..