מחכים שעה לתפיחה ומכינים את רוגלך עם ממרח שוקולד ואגוזים טחונים וסוכר חום או משהו שאתם רוצים שהרוגלך בתבנית אגולה מחכים שיתפח ומברישים עם ביצה ולתנור 170 מעלות .
3
שזה מוכן שמים סירופ כוס סוכר.
4
1/3 כוס מים וגם אחרי הסירופ אבקת סוכר.
1
מערבבים אצ הכל ועושים בצק .
2
מחכים שעה לתפיחה ומכינים את רוגלך עם ממרח שוקולד ואגוזים טחונים וסוכר חום או משהו שאתם רוצים שהרוגלך בתבנית אגולה מחכים שיתפח ומברישים עם ביצה ולתנור 170 מעלות .