ממרחים שונים..למשל ממרח שוקולד עם שברי פתי בר וקוקוס
שוקולד וחלבה..וכו..
אופן ההכנה
1
לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב להוסיף סוכר ולערבב ואז להוסיף ביצה שמן ומים ולערבל לכדור חלק הוא מעט דביק וזה בסדר תקמחו ידיים מעט ותעצבו לכדור.
2
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח שעה..
3
אחרי שעה לחלק תבצק ל 3 כדורים שווים וכל כדור לחצות לשתיים לפתוח כל כדור על השיש למרוח בעדינות את המילוי במרכז ולמרוח..ולצבוט את הבצק ולסגור לעיגול ...לקמח שיש ולהפוך אותו על התפר..ככה עם הכדור השני..והשלישי..ולהתפיח חצי שעה לאחר מכן עם מערוך לרדד לעלה דק ואז עם גלגלת של פיצה לעשות פסים של משולשים מאורכים ולגלגל לרוגלך להניח על נייר אפייה בתבנית לכסות להתפיח עוד חצי שעה למרוח בביצה ולאפות 180 מעלות בערך חצי שעה...20 דקות ....
4
3לסירופ לשים כוס וחצי סוכר מיץ מחצי לימון וכוס מים רותחים על הגז עד שיסמיך ואז להבריש על הקוראסונים בעודם חמים.
5
מי שרוצה עוגת רוגלכים..אז יוצא.
6
אז יוצא 2 עוגות ( לשמן תבנית 26..לשים נייר אפייה לשמן ולסדר רוגלכים בעיגול שיכסה את התחתית ומעל עוד 6 רוגלכים לא לפי סדר. .
1
לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב להוסיף סוכר ולערבב ואז להוסיף ביצה שמן ומים ולערבל לכדור חלק הוא מעט דביק וזה בסדר תקמחו ידיים מעט ותעצבו לכדור.
2
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח שעה..
3
אחרי שעה לחלק תבצק ל 3 כדורים שווים וכל כדור לחצות לשתיים לפתוח כל כדור על השיש למרוח בעדינות את המילוי במרכז ולמרוח..ולצבוט את הבצק ולסגור לעיגול ...לקמח שיש ולהפוך אותו על התפר..ככה עם הכדור השני..והשלישי..ולהתפיח חצי שעה לאחר מכן עם מערוך לרדד לעלה דק ואז עם גלגלת של פיצה לעשות פסים של משולשים מאורכים ולגלגל לרוגלך להניח על נייר אפייה בתבנית לכסות להתפיח עוד חצי שעה למרוח בביצה ולאפות 180 מעלות בערך חצי שעה...20 דקות ....
4
3לסירופ לשים כוס וחצי סוכר מיץ מחצי לימון וכוס מים רותחים על הגז עד שיסמיך ואז להבריש על הקוראסונים בעודם חמים.
5
מי שרוצה עוגת רוגלכים..אז יוצא.
6
אז יוצא 2 עוגות ( לשמן תבנית 26..לשים נייר אפייה לשמן ולסדר רוגלכים בעיגול שיכסה את התחתית ומעל עוד 6 רוגלכים לא לפי סדר. .