ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
חצי כוס סוכר אפשר גם כוס (אני אישית הוספתי חצי כוס)
-
-
חצי כוס מים רותחים מהול ב2 כפות גדושות נס קפה מגולען
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסרבמהירות גבוהה להקציף 2 ביצים עם הסוכר כ7 דקות עד שהקצף תפוח ..
-
2
לאחר מכן ב3 פעימות להוסיף פעם קמח+סודה לשתייה פעם מים ופעם שמן..עד לאחדות..
-
3
לשמן תבנית אינגלייש קייק אמיתית לא חד פעמית לשפוך את התערובת לדפוק תתבניתת 3 פעמים על הדיש..
-
4
ולהכניס לתנור שחומם מראש 10 דקות .
-
5
ל180 מעלות לבערך 35 עד 40 דקות..
-
6
לבדוק עם קיסם אם יבש העוגה מוכנה ואם לא להשאיר עוד קצת.
-
7
להשתמש בכוס עם ידית זכוכית או כוס חד פעמית לשתייה חמה..
-
8
לתת לעוגה להתקרר בתנור ולבזוק אבקת סוכר..
-
9
בהצלחה❤.
-
10
(מספיקה לתבנית אינגלייש קייק אחת).
1
בקערת מיקסרבמהירות גבוהה להקציף 2 ביצים עם הסוכר כ7 דקות עד שהקצף תפוח ..
2
לאחר מכן ב3 פעימות להוסיף פעם קמח+סודה לשתייה פעם מים ופעם שמן..עד לאחדות..
3
לשמן תבנית אינגלייש קייק אמיתית לא חד פעמית לשפוך את התערובת לדפוק תתבניתת 3 פעמים על הדיש..
4
ולהכניס לתנור שחומם מראש 10 דקות .
5
ל180 מעלות לבערך 35 עד 40 דקות..
6
לבדוק עם קיסם אם יבש העוגה מוכנה ואם לא להשאיר עוד קצת.
7
להשתמש בכוס עם ידית זכוכית או כוס חד פעמית לשתייה חמה..
8
לתת לעוגה להתקרר בתנור ולבזוק אבקת סוכר..
9
בהצלחה❤.
10
(מספיקה לתבנית אינגלייש קייק אחת).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים