ללוש הייטב את כול החומרים וליצור בצק נעים נעים לחלק ל3 חלקים לקחת חלק על גבי נייר אפיה ועליו עוד נייר ולרדד גודל רצוי של התבנית וכך להפוך לתבנית ולהוציא את הנייר מעל לימרוח את הקרם ואז לכסות בעוד שיכבת בצק למרוח שוב קרם ולכסות עם בצק למרוח חלמון ביצה מעל הבצק ולהכניס לתנור חם של 180 מעלות לחצי שעה .. .
2
לקציפה בין השכבות.
3
4 חלבונים להקציף עם.
4
3/4 כוס סוכר.
5
2 סוכר וניל.
6
ולהוסיף בהדרגה 3 כפות נס קפה רגיל לא מגולען.
7
להקציף עד לקבלת קצף חום בהיר להוסיף 1/2 כוס אגוזים קצוצים דק דק ....
8
כשמתקררת העוגה אפשר לפדר אבקת סוכר....
9
בהצלחה אורה....
1
ללוש הייטב את כול החומרים וליצור בצק נעים נעים לחלק ל3 חלקים לקחת חלק על גבי נייר אפיה ועליו עוד נייר ולרדד גודל רצוי של התבנית וכך להפוך לתבנית ולהוציא את הנייר מעל לימרוח את הקרם ואז לכסות בעוד שיכבת בצק למרוח שוב קרם ולכסות עם בצק למרוח חלמון ביצה מעל הבצק ולהכניס לתנור חם של 180 מעלות לחצי שעה .. .
2
לקציפה בין השכבות.
3
4 חלבונים להקציף עם.
4
3/4 כוס סוכר.
5
2 סוכר וניל.
6
ולהוסיף בהדרגה 3 כפות נס קפה רגיל לא מגולען.
7
להקציף עד לקבלת קצף חום בהיר להוסיף 1/2 כוס אגוזים קצוצים דק דק ....