ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח,להנמיח את מהירות המיקסר ולהטסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף ,להוסיף את השמן ולהקציף,.
-
2
לערבב את היבשים ולהטסיף חצי כמות למיקסר עם חצי כוס מיץ ולהמשיך להקציף עוד 2, דקות בערך ולהוסיף את שאר היבשים והמיף ולהקציף עוד 2 דקות לכבות את המיקסר ולהמשיך לקפל לאט שלא יהיו גושים .
-
3
לחמם תנור 150 מעלות .
-
4
לשמן מעט עם שמן רק את תחתית התבנית ולפזר מעט סוכר .
-
5
להוסיף את הבלילה לתבנית טלדפוק על השיש את התבנית .
-
6
להניח את תבנית העוגה על תבנית התנור ולאפות בערך 50 דקות .
-
7
לבדטק עם סכין אם יבש להוציא ולתת לעוגה להתקרר .
-
8
הכנת הזיגוג .
-
9
לשים בקערה אבקת סוכר ולהוסיף 2 כפות מים חמים לערבב להוסיף את הלימון המרקם צריך להיות סמיך את צריך אז עוד קצת מים.
-
10
למרוח על העוגה ולהתענג על עוגה טעימה מאוד.
1
להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח,להנמיח את מהירות המיקסר ולהטסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף ,להוסיף את השמן ולהקציף,.
2
לערבב את היבשים ולהטסיף חצי כמות למיקסר עם חצי כוס מיץ ולהמשיך להקציף עוד 2, דקות בערך ולהוסיף את שאר היבשים והמיף ולהקציף עוד 2 דקות לכבות את המיקסר ולהמשיך לקפל לאט שלא יהיו גושים .
3
לחמם תנור 150 מעלות .
4
לשמן מעט עם שמן רק את תחתית התבנית ולפזר מעט סוכר .
5
להוסיף את הבלילה לתבנית טלדפוק על השיש את התבנית .
6
להניח את תבנית העוגה על תבנית התנור ולאפות בערך 50 דקות .
7
לבדטק עם סכין אם יבש להוציא ולתת לעוגה להתקרר .
8
הכנת הזיגוג .
9
לשים בקערה אבקת סוכר ולהוסיף 2 כפות מים חמים לערבב להוסיף את הלימון המרקם צריך להיות סמיך את צריך אז עוד קצת מים.
10
למרוח על העוגה ולהתענג על עוגה טעימה מאוד.
ות
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים