הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן ההכנה:.
בקערת מיקסר נערבב את הקמח עם השמרים והמשפר אפיה, נוסיף את הסוכר והסוכר וניל,נמשיך לערבב , נוסיף הביצים והשמן בסוף נוסיף את המים בהדרגה, ללוש כ-8 דקות עד שנוצר בצק חלק וגמיש...
נעביר לקערה להתפחה של שעה וחצי או עד שמכפיל את נפחו..
נחלק את הבצק ל-5 כדורים שווים נכסה במגבת וניתן להם מנוחה של 15 דקות...
מרדדים כל כדור למלבן דק, מורחים את המילוי, מפזרים אגוזי מלך ומגלגלים לרולדה...
נחצה את הרולדה לשניים ואז נלפף אותם יחד לבורג...
אפשר גם לחלק מראש כל כדור ל-2 , למרוח מילוי , לגלגל לרולדה וללפף את 2 הרצועות וליצור בורג..
נעביר לתבנית אינגליש משומנת ונניח להתפחה נוספת של 40 דקות או עד להכפלת הנפח...
נבריש את העוגה בעדינות בביצה טרופה עם כפית מים וכף סוכר .
נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות(אפשר ורצוי בטורבו) משהו כמו - חצי שעה או עד שמזהיב..
לאחר האפיה נבריש מעל את הסירופ שהכנו.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤..