אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,285
צפיות

עוגת תותים וקרם משגעת

המתכון של
עוגת תותים וקרם משגעת

מתכון של סוויט דולי המדהימה - להתעלף מעונג

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לעוגה
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • לציפוי
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה 250 מ''ל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • כ- 20 תותים
  • לסירופ
  • 10 תותים
  • 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מע'..


  • 2

    מפרידים חלמונים וחלבונים.


  • 3

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולבן.


  • 4

    מוסיפים לחלבונים את החלמונים ומערבבים במהירות איטית..


  • 5

    להוסיף את אבקת האינסטנט ובתנועות קיפול עדינות לערבב לתוך העיסה..


  • 6

    לשמן תבנית עגולה קוטר 24 או 26 ולאפות 40 דק'..


  • 7

    להוציא מהתנור ולקרר..


  • 8

    כשהעוגה יוצאת מהתנור היא מאוד תפוחה ואחרי הקירור צונחת באמצע. זה בסדר גמור..


  • 9

    מקציפים שמנת מתוקה עם החלב והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב..


  • 10

    את התותים שוטפים וחותכים לחצאים..


  • 11

    את התותים לרוטב טוחנים עם אבקת הסוכר לרוטב..


  • 12

    מצפים את העוגה בקרם הוניל..


  • 13

    מקשטים עם התותים החצויים ומזלפים למעלה את הרוטב..


  • 14

    שומרים במקרר ♥.


1

לחמם תנור ל- 180 מע'..


2

מפרידים חלמונים וחלבונים.


3

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולבן.


4

מוסיפים לחלבונים את החלמונים ומערבבים במהירות איטית..


5

להוסיף את אבקת האינסטנט ובתנועות קיפול עדינות לערבב לתוך העיסה..


6

לשמן תבנית עגולה קוטר 24 או 26 ולאפות 40 דק'..


7

להוציא מהתנור ולקרר..


8

כשהעוגה יוצאת מהתנור היא מאוד תפוחה ואחרי הקירור צונחת באמצע. זה בסדר גמור..


9

מקציפים שמנת מתוקה עם החלב והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב..


10

את התותים שוטפים וחותכים לחצאים..


11

את התותים לרוטב טוחנים עם אבקת הסוכר לרוטב..


12

מצפים את העוגה בקרם הוניל..


13

מקשטים עם התותים החצויים ומזלפים למעלה את הרוטב..


14

שומרים במקרר ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים