ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מע'..
-
2
מפרידים חלמונים וחלבונים.
-
3
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולבן.
-
4
מוסיפים לחלבונים את החלמונים ומערבבים במהירות איטית..
-
5
להוסיף את אבקת האינסטנט ובתנועות קיפול עדינות לערבב לתוך העיסה..
-
6
לשמן תבנית עגולה קוטר 24 או 26 ולאפות 40 דק'..
-
7
להוציא מהתנור ולקרר..
-
8
כשהעוגה יוצאת מהתנור היא מאוד תפוחה ואחרי הקירור צונחת באמצע. זה בסדר גמור..
-
9
מקציפים שמנת מתוקה עם החלב והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב..
-
10
את התותים שוטפים וחותכים לחצאים..
-
11
את התותים לרוטב טוחנים עם אבקת הסוכר לרוטב..
-
12
מצפים את העוגה בקרם הוניל..
-
13
מקשטים עם התותים החצויים ומזלפים למעלה את הרוטב..
-
14
שומרים במקרר ♥.
1
לחמם תנור ל- 180 מע'..
2
מפרידים חלמונים וחלבונים.
3
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולבן.
4
מוסיפים לחלבונים את החלמונים ומערבבים במהירות איטית..
5
להוסיף את אבקת האינסטנט ובתנועות קיפול עדינות לערבב לתוך העיסה..
6
לשמן תבנית עגולה קוטר 24 או 26 ולאפות 40 דק'..
7
להוציא מהתנור ולקרר..
8
כשהעוגה יוצאת מהתנור היא מאוד תפוחה ואחרי הקירור צונחת באמצע. זה בסדר גמור..
9
מקציפים שמנת מתוקה עם החלב והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב..
10
את התותים שוטפים וחותכים לחצאים..
11
את התותים לרוטב טוחנים עם אבקת הסוכר לרוטב..
12
מצפים את העוגה בקרם הוניל..
13
מקשטים עם התותים החצויים ומזלפים למעלה את הרוטב..
14
שומרים במקרר ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים