ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1ק"ג תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)אופן ההכנה המלית תפוחים.
-
2
שמים על הגז את את התפוחים סוכר ומים .
-
3
ומבשלים את התפוחים עד.
-
4
להתרככות. .
-
5
ועד להמסת הסוכר מקררים ומכניסים למקרר .
-
6
2)פורסים את הבצק עלים לא צריך לרדד את הבצק כי הוא כבר מרודד חותכים לבלבן ועושים חתכים בשני הצדדים .
-
7
3)יוצקים מלית תפוחים במרכז ולכל האורך משלבים את רצועות בצק ימיו .
-
8
ושמאל ימין ושמאל עד שמסיימים את.
-
9
הבצק.
-
10
4) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 דקות .
-
11
5)אופן ההכנת הסירופ .
-
12
שמים על הגז את הסוכר והלימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על השטרודלים .
-
13
בהצלחה.
1
1)אופן ההכנה המלית תפוחים.
2
שמים על הגז את את התפוחים סוכר ומים .
3
ומבשלים את התפוחים עד.
4
להתרככות. .
5
ועד להמסת הסוכר מקררים ומכניסים למקרר .
6
2)פורסים את הבצק עלים לא צריך לרדד את הבצק כי הוא כבר מרודד חותכים לבלבן ועושים חתכים בשני הצדדים .
7
3)יוצקים מלית תפוחים במרכז ולכל האורך משלבים את רצועות בצק ימיו .
8
ושמאל ימין ושמאל עד שמסיימים את.
9
הבצק.
10
4) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 דקות .
11
5)אופן ההכנת הסירופ .
12
שמים על הגז את הסוכר והלימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על השטרודלים .
13
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים