אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,622
צפיות

עוגת מוס שוקולד מריר יולו ושוקלד לבן

עוגת מוס שוקולד מריר יולו ושוקלד לבן

עוגת מוס שוקולד יולו על תחתית קוקוס מושחתתת @סיון מלול❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 0

    גלידת/עוגת מוס שוקולד מריר ויולו שוקולד לבן ותחתית קוקוס @סיון מלול@.


  • 1

    לתחתית: נקציף 4 חלבונים (ביצים L) וקורט מלח לקצף יציב נוסיף חצי כוס סוכר ונמשיך להקציף לקצץ מבריק ויציב. נוסיף חב' של 100 גר' קוקוס בקיפולים וכף גרידת קליפת לימון..


  • 2

    נעביר לתבנית גודל 24! ונאפה על חום 160 מעלות טורבט להזהבה יפה!@סיון מלול@.


  • 3

    למוס שוקולד: במיקרו נמיס 200 גר' שוקולד מריר עם 250 מ"ל מיכל שמנת מתוקה 2 דק' עוצמה גבוהה ולערבב לנוזל חלק להניח בצד שיתקרר. במיקסר נקציף שמנת מתוקה 250 מ"ל לקצפת יציבה נוסיף גביע מעדן יולו בטעם שוקולד מריר+ 2 כפות סוכר ואת הגנאש שוקולד.


  • 4

    שהתקרר לקצף אחיד...להעביר על תחתית הקוקוס שהוא קר ולהכניס למקפיא❤סיון❤.


  • 5

    למוס שוקולד לבן נמיס חצי כוס שמנת מתוקה עם 200 גר' שוקולד לבן נערבב לנוזל חלק ונניח בצד שיתקרר. במיקסר נקציף שמנת מתוקה נוספת 250 מ"ל עם מעדן יולו בטעם שוקולד לבן נוסיף את הגנאש שוקולד לבן לאיחוד תוך ערבוב במיקסר על רמה נמוכה ונעביר את המוס על השוקולד הלבן.. ואם זה עדיין לא מושחת נוסיף שוקולד חלב למעלה מגורר.


  • 6

    בהצלחה @סיון מלול@.


0

גלידת/עוגת מוס שוקולד מריר ויולו שוקולד לבן ותחתית קוקוס @סיון מלול@.


1

לתחתית: נקציף 4 חלבונים (ביצים L) וקורט מלח לקצף יציב נוסיף חצי כוס סוכר ונמשיך להקציף לקצץ מבריק ויציב. נוסיף חב' של 100 גר' קוקוס בקיפולים וכף גרידת קליפת לימון..


2

נעביר לתבנית גודל 24! ונאפה על חום 160 מעלות טורבט להזהבה יפה!@סיון מלול@.


3

למוס שוקולד: במיקרו נמיס 200 גר' שוקולד מריר עם 250 מ"ל מיכל שמנת מתוקה 2 דק' עוצמה גבוהה ולערבב לנוזל חלק להניח בצד שיתקרר. במיקסר נקציף שמנת מתוקה 250 מ"ל לקצפת יציבה נוסיף גביע מעדן יולו בטעם שוקולד מריר+ 2 כפות סוכר ואת הגנאש שוקולד.


4

שהתקרר לקצף אחיד...להעביר על תחתית הקוקוס שהוא קר ולהכניס למקפיא❤סיון❤.


5

למוס שוקולד לבן נמיס חצי כוס שמנת מתוקה עם 200 גר' שוקולד לבן נערבב לנוזל חלק ונניח בצד שיתקרר. במיקסר נקציף שמנת מתוקה נוספת 250 מ"ל עם מעדן יולו בטעם שוקולד לבן נוסיף את הגנאש שוקולד לבן לאיחוד תוך ערבוב במיקסר על רמה נמוכה ונעביר את המוס על השוקולד הלבן.. ואם זה עדיין לא מושחת נוסיף שוקולד חלב למעלה מגורר.


6

בהצלחה @סיון מלול@.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים