ואחרי השכבת קצפת האחרונה לסדר הסוכריות כמו בתמונה או איך שבא לכם.
אופן ההכנה
1
לתחתית.
2
לרסק פתי בר טחון לשים בקערה לשים גם את הכך קקאו ומעל לשפוך את ה150 גרם חמאה המומסת לערבב טוב טוב עד שהכל רטוב ולשטח בתבנית מרובעת בינונית..
3
מעל ..לשים קצפת.
4
.בקערת מיקסר לשם את מצרכי הקצפת פרט לגבינה הלבנה רק אחרי עירבול טוב שת השמנת מתוקה הפודינג והחלב רק אז לשים את הגבינה להקציף מעט ולהפסיק את פעולת המיקסר..
5
לשוח מחצית מהקצפת על הפתי בר..מעל לסדר 2 שכבות של פתי בר עם הנס קפה..לבכניס למקפיא ל10 דקות ולאחר מכן לסדר את הקצפת שנותרה ליישר לעצב סוכריות ולהכניס למקפיא לחמי שעה ואז להעביר למקרר..
6
בבצלחה❣.
1
לתחתית.
2
לרסק פתי בר טחון לשים בקערה לשים גם את הכך קקאו ומעל לשפוך את ה150 גרם חמאה המומסת לערבב טוב טוב עד שהכל רטוב ולשטח בתבנית מרובעת בינונית..
3
מעל ..לשים קצפת.
4
.בקערת מיקסר לשם את מצרכי הקצפת פרט לגבינה הלבנה רק אחרי עירבול טוב שת השמנת מתוקה הפודינג והחלב רק אז לשים את הגבינה להקציף מעט ולהפסיק את פעולת המיקסר..
5
לשוח מחצית מהקצפת על הפתי בר..מעל לסדר 2 שכבות של פתי בר עם הנס קפה..לבכניס למקפיא ל10 דקות ולאחר מכן לסדר את הקצפת שנותרה ליישר לעצב סוכריות ולהכניס למקפיא לחמי שעה ואז להעביר למקרר..