הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן ההכנה:.
במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה,הסוכר, אגוזי המלך הטחונים והקמח ומתחילים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים ממשיכים לעבד ממש דקה שתיים..
מוציאים את הבצק הפירורי ובעזרת הידיים מהדקים חצי מהכמות לתחתית התבנית העגולה ואת החצי השני משטחים בתבנית אחרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים משהו כמו 20 דקות או עד להזהבה ומצננים..
בינתיים מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר , סוכר הוניל והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה..
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינות והשמנת החמוצה, 2 כפות סוכר ושקית סוכר וניל ומוסיפים לקצפת בתנועות קיפול ..
מניחים מסביב לתבנית בחלקו הפנימי שקף שיהיה יותר קל לחלץ את העוגה ושופכים פנימה את הקרם ומיישרים ומעל הקרם מפזרים את הפירורים. .
מכניסים למקרר למשך הלילה להתייצבות..
או למקפיא למשך הלילה ומעבירים.
למקרר..
עושים את אותו הדבר עם התבניות סילקון בצורת משולשים..
קרדיט לסיון אברג'יל האלופה על הרעיון לצורת המשולשים, תודה😘.
בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.