1לקחת את מרכיבי הצק ולשים בקערת מיקסר עם וו הגיטרה לערבל עד לבצק. ..
2
לקחת את הבצק ביד ולחלק אותו ל2 ( אמור לצאת בצק חלק ורך למגע) לאחר מכן לקחת תבנית מרובעת לשמן אותה בתרסיס שמן ולשטח בצק אחד בצורה אחידה ולהניח בתוך התבנית מעל המילוי תפוחיםאופן ההכנה למילוי תפוחים..לקחת 50 גרם חמאה ולהמיס במחבת לשים את הסוכר ולערבב לשים את התפוחים והקינמון ולערבב עד שכל הסוכר יהיו בתפוחים להנמיך על אש בינונית עד שהתפוחים נהים רכים) ומעל לרדד תבצק הנותר ולהניח מעל ולמעוך עם כף היד..
3
להכניס לתנור שחומם מראש 10 דקות מראש ל35 דקות או עד שהבצק מזהיב..לחכות שיתקרר לבזוק אבקת סוכר לחתוך למרובעים.
4
ובתיאבון..
1
1לקחת את מרכיבי הצק ולשים בקערת מיקסר עם וו הגיטרה לערבל עד לבצק. ..
2
לקחת את הבצק ביד ולחלק אותו ל2 ( אמור לצאת בצק חלק ורך למגע) לאחר מכן לקחת תבנית מרובעת לשמן אותה בתרסיס שמן ולשטח בצק אחד בצורה אחידה ולהניח בתוך התבנית מעל המילוי תפוחיםאופן ההכנה למילוי תפוחים..לקחת 50 גרם חמאה ולהמיס במחבת לשים את הסוכר ולערבב לשים את התפוחים והקינמון ולערבב עד שכל הסוכר יהיו בתפוחים להנמיך על אש בינונית עד שהתפוחים נהים רכים) ומעל לרדד תבצק הנותר ולהניח מעל ולמעוך עם כף היד..
3
להכניס לתנור שחומם מראש 10 דקות מראש ל35 דקות או עד שהבצק מזהיב..לחכות שיתקרר לבזוק אבקת סוכר לחתוך למרובעים.