2 כוסות קמח תופח או רגיל עם שקית אבקת אפייה( קמח מנופה)
1 כוס סוכר
4 שקיות סוכר וניל
8 פתי בר מרוח עם שוקולד ולסגור מעל עוד ביסקוויט
2 תבניות אינגלייש קייק
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה.
2
1להקציף את הביצים והסוכר והסוכר וניל 7 דקות על מהירות גבוהה( חשוב ה7 דקות) עד לתערובת תפוחה..
3
לאחר מכן להנמיך את פעולת המיקסר וב3 פעמים ..לשים קמח(מנופה כמובן) שמן וחלב ..להפסיק את פעולת המיקסר ועם מרית לערבב...
4
להכין 2 תבניות מאורכות משומנות (השתמשתי בתבניות מאורכות אמתיות לא החד פעמי)לשפוך בשתיהן חצי מהתערובת..ואז להנית את הפתי בר בשורה לשפוך את התערובת שנשארה מעל הפתי בר שיכסה ..
5
לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ..ולאפות כ40 דקות..להוציא מהתנור לקרר מעט על השיש ולבזוק אבקת סוכר...
6
פשוט עוגה מושלמת💕. .
7
.
8
.
1
אופן ההכנה.
2
1להקציף את הביצים והסוכר והסוכר וניל 7 דקות על מהירות גבוהה( חשוב ה7 דקות) עד לתערובת תפוחה..
3
לאחר מכן להנמיך את פעולת המיקסר וב3 פעמים ..לשים קמח(מנופה כמובן) שמן וחלב ..להפסיק את פעולת המיקסר ועם מרית לערבב...
4
להכין 2 תבניות מאורכות משומנות (השתמשתי בתבניות מאורכות אמתיות לא החד פעמי)לשפוך בשתיהן חצי מהתערובת..ואז להנית את הפתי בר בשורה לשפוך את התערובת שנשארה מעל הפתי בר שיכסה ..
5
לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ..ולאפות כ40 דקות..להוציא מהתנור לקרר מעט על השיש ולבזוק אבקת סוכר...