במיקסר עם וו גיטרה לערבל את כל חומרי הבצק עד לאיחוד ...לקחת תבנית פאי ..לשטח ביד את הבצק בתבנית 28/26 ..להדק היטב את הבצק באופן שווה על התבנית לחורר את הבצק במזלג על מנת שלא יתפח ...להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ 20 דקות או עד שמזהיב טיפה ....בינתיים נכין את המלית .
3
בקערית נניח את השוקולד המריר השבור לקוביות ..יחד עם השמנת מתוקה והחמאה ...נכניס למיקרוגל לדקה ...נוציא נערבב היטב עד לקבלת גאנש ....
4
במיקסר או במטרפה ידנית ..נקציף את הבצים עם הסוכר ...לאחר שהגנאש התקרר מעט נאחד אותו עם הבצים ונערבל עד לאיחוד ...נוציא את התבנית מהתנור נשפוך את מלית השוקולד על הבצק ...נחזיר לתנור בין 25 דקות או חצי שעה עד שרואים שהשוקולד התגבש הייטב ....נוציא ונצנן את הפאי...נשפוך לוטוס מומס נשמור במקרר ...בהצלחה ❤.
1
להכנת הבצק : .
2
במיקסר עם וו גיטרה לערבל את כל חומרי הבצק עד לאיחוד ...לקחת תבנית פאי ..לשטח ביד את הבצק בתבנית 28/26 ..להדק היטב את הבצק באופן שווה על התבנית לחורר את הבצק במזלג על מנת שלא יתפח ...להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ 20 דקות או עד שמזהיב טיפה ....בינתיים נכין את המלית .
3
בקערית נניח את השוקולד המריר השבור לקוביות ..יחד עם השמנת מתוקה והחמאה ...נכניס למיקרוגל לדקה ...נוציא נערבב היטב עד לקבלת גאנש ....
4
במיקסר או במטרפה ידנית ..נקציף את הבצים עם הסוכר ...לאחר שהגנאש התקרר מעט נאחד אותו עם הבצים ונערבל עד לאיחוד ...נוציא את התבנית מהתנור נשפוך את מלית השוקולד על הבצק ...נחזיר לתנור בין 25 דקות או חצי שעה עד שרואים שהשוקולד התגבש הייטב ....נוציא ונצנן את הפאי...נשפוך לוטוס מומס נשמור במקרר ...בהצלחה ❤.