הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל פעם כשאני מכינה אותה , הריח הנפלא ממלא את כל הבית לאט לאט כולם יוצאים מהחדרים מתיישבים פורסים פרוסה והטעם גן עדן המרקם רך כמו לגעת בענן וההרגשה חיבוק של אמא
אופן ההכנה:.
מחממים תנור ל-160 מעלות. .
במיקסר מקציפים חלמונים עם כוס אחת מהסוכר , עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה. .
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. .
מנפים יחד אבקת אפייה וקמח ומוסיפים לסירוגין עם מיץ תפוזים. .
בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר ,1 כוס, עד לקבלת קצף יציב ומבריק ורך כמו ענן. טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים, ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות. .
יוצקים את התערובת לתבנית סיר פלא לא משומנת .
אופים 70 דקות, עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש לגמרי. .
מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה על בקבוק (או על שלושת רגליה) וכך משאירים אותה להתקרר. .
כח המשיכה מושך את העוגה מטה וכך מתקבלת עוגה גבוהה.
כשהעוגה קרה הופכים בחזרה, מחלצים בסכין ומגישים עם אבקת סוכר..
לעוד מתכונים כנסו ל נטע בשביל השוקולד שף שוקולטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק .