הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשווה כל מאמץ כל אחד והקצב שלה
1)אופן ההכנת המלית תותים.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .
2)מביאים לרתיחה את התותים סוכר..
טוחנים עם מיקסר מוט ומסננים לקבלת מרקם חלק .
מוסיפים את הג'לטין המומסת 10 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב .
..
3)שופכים את התערובת לרינג מרופד בניילון נצמד בקוטר 18 ס"מ ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה לכמה שעות אבל מומלץ ללילה שלם.
..
4)אופן ההכנה המלית פיסטוק .
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .
שמים על הגז את .
שמנת מתוקה חלב חלמונים וסוכר עד לקבלת טמפרטורה של 82 מעלות .
5)שופכים על השוקולד הלבן ומוסיפים מחית פיסטוקים וג'לטין מומסת ומערבבים עם מיקסר מוט עד לאיחוד.
.
6) שופכים את התערובת לרינג מרופד בניילון נצמד בקוטר 18 ס"מ ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה לכמה שעות אבל מומלץ ללילה שלם..
7)אופן ההכנה תחתית דקואז.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד מוסיפים את כל השאר החומרים ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 24 ס"מ בצורת חילזון על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות.
8)אופן ההכנת תערוכת הגבינות.
בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לאיחוד.
..
9) בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה חלב ופודינג וניל עד ליציבות ומקפלים לתערובת הגבינות מוסיפים את הג'לטין המומסת ומערבבים היטב.
.
10) מניחים את תחתית דקואז על נייר איפה שמים רינג בקוטר 24 ס"מ ומסדרים שקף סביב שופכים חצי מהתערובת הגבינות על התחתית דקואס מחלצים את המלית תותים הקפוא ומניחים אותה במרכז ושופכים עוד קצת לכיסוי מלא .
מחלצים את המלית פיסטוקים מניחים אותה במרכז ושופכים .
מה שנותר מהתערובת מעבירים למקפיא להקפאה מלאה ללילה שלם.
11)ציפוי תותים.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 .
.
12)שמים על הגז את את התותים עם הסוכר עד לרתיחה טוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק וממיסים במיקרוגל את הג'לטין ומוסיפים מערבבים היטב ושופכים על העוגה הקפוא וחזרה למקפיא לשעה .
13(אופן ההכנת הקצפת.
שמים בקערת המיקסר שמנת מתוקה חחלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה,מעבירים לשקית זילוף ומזלפים .
סביב ושמים במרכז פיסטוקים טחונים וחתיכות תותים על כל צורה של הקצפת.
13)מחלצים את העוגה שמים אותה על כלי הגשה ומכניסים למקרר להפשרה מלאה ואפשר לפרוס להגיש .
העוגה יכולה להישמר בהקפאה .
במשך שבועיים.