הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכנת הפנקייק .
לתוך מיקסר נשפוך את התערובת לפנקייק ( תקשיבו תערובת מושלמת בקלי קלות ) ...נוסיף ליטר חלב ונתחיל להקציף ...כעת נוסיף את המים הקרים בהדרגה צריך להגיע לתוצאה של בלילה דלילה ולא סמיכה ....
נחמם מחבת קוטר 24 ...נרסס ספריי שמן במחבת ...ניקח כוס מדידה של המידה חצי כוס ! .
נשפוך במרכז המחבת ונענע את המחבת בכדי שכל הבלילה תתפרס על כל המחבת ....ברגע שיש בועות להפוך בעזרת סכין חלקה או מרית לעוד דקה ונוציא .
יוצא כ 30 פנקקים ...נכניס אותם למקרר עד שנסיים להכין את הקרם גבינה .
להכנת קרם גבינה:.
במיקסר נשפוך את השמנת מתוקה נתחיל לערבל לדקה נוסיף פודינג נוסיף סוכר עד לקבלת קצפת...נוסיף את הגבינות ונערבל במהירות נמוכה עד לאיחוד .
ניקח בערך 2 כפות מהמלית נמרח על הפנקייק וכך נמשיך אחד על השני עד לסיום המלית ....
נכניס למקרר להתייצבות לכ שעתיים.
נכין גנש שוקולד .
חבילת שוקולד מריר שבור לקוביות.
חצי כוס שמנת מתוקה .
נמיס במיקרו כ 30 שניות עד לקבלת גנש מבריק נערבב היטב ..נשפוך על הפנקייק העליון ונשמור במקרר ....
יצא להיט להיט ❤.
* הערות : לתערובת הפנקייק ניתן להכין עם מים במקום חלב ..אני רציתי שיצא עשיר לכן השתמשתי בחלב ....
מי שרוצה פנקייק בצבע חום שתוסיף לתערובת הפנקייק כף גדושה קקאו ❤.