חלק לשים בתבנית עגולה 24 ולחורר עם מזלג ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .
4
את החצי השני לרדד בין 2 נייר אפיה להניח בתבנית של התנור לעשות חורים ולאפות בערך 20 דקות .
5
לקרר היטב .
6
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ,סוכר לקבלת קצפת יציבה להוסיף את הגבינות ולהקציף עוד קצת להעביר לתבנית העגולה עם שקף מסביב חצי כמות ולפזר מעל חצי מכמות הפירורים ומעל את יתרת הבלילה .
7
ולהכניס למקפיא לשעה .
8
להכין את המוס .
9
לשים בקערית שוקולד עם החלב ולחמם במיקרוגל 30 שניות להוציא לערבב היטב ולתת להתקרר.
10
להכין את המחית פיסטוק.
11
לטחון היטב במעבד מזון את הפיסטוק עם כף אבקת סוכר וכף שמן ממש טוב לקבלת מחית .
12
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג לקבלת קצפת לערבב את השוקולד עם מחית פיסטוק ולהוסיף לקצפת לערבב .
13
להוציא מהמקפיא את העוגה להוסיף את המוס ולפזר מעל פירורים ופיסטוקים ולהכניס למקפיא לשעתיים להצייצבות .
14
להוציא להעביר לצלחת הגשה ולהעביר למקרר.
15
בהצלחה .
1
לשים את המצרכים של הפירורים וללוש לקבלת בצק .
2
לחלק ל2 .
3
חלק לשים בתבנית עגולה 24 ולחורר עם מזלג ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות .
4
את החצי השני לרדד בין 2 נייר אפיה להניח בתבנית של התנור לעשות חורים ולאפות בערך 20 דקות .
5
לקרר היטב .
6
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ,סוכר לקבלת קצפת יציבה להוסיף את הגבינות ולהקציף עוד קצת להעביר לתבנית העגולה עם שקף מסביב חצי כמות ולפזר מעל חצי מכמות הפירורים ומעל את יתרת הבלילה .
7
ולהכניס למקפיא לשעה .
8
להכין את המוס .
9
לשים בקערית שוקולד עם החלב ולחמם במיקרוגל 30 שניות להוציא לערבב היטב ולתת להתקרר.
10
להכין את המחית פיסטוק.
11
לטחון היטב במעבד מזון את הפיסטוק עם כף אבקת סוכר וכף שמן ממש טוב לקבלת מחית .
12
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג לקבלת קצפת לערבב את השוקולד עם מחית פיסטוק ולהוסיף לקצפת לערבב .
13
להוציא מהמקפיא את העוגה להוסיף את המוס ולפזר מעל פירורים ופיסטוקים ולהכניס למקפיא לשעתיים להצייצבות .