ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
עוגת כדורי שוקולד וקצפת גבינתית.
-
2
מתכון@סיון מלול@.
-
3
לתחתית: לרסק 250 גר' עוגיות פתי בר. .
-
4
במיקרו להמיס 400 מ"ל (קופסא אחת) של קרם קוקוס עם חבילת שוקולד מריר 100 גר'- 3 דק' ולערבב לנוזל אחיד וחלק. @סיון מלול@ להוסיף את הפתי בר לקרם שוקולד קוקוס+ חצי כוס צימוקים+חצי כוס פקאן מסוכר שבור גס.
-
5
וחצי פקק של תמצית רום(הפקק של הבקבוק עצמו של הרום!) לערבב את הכל יחד ולשטח לתבנית.@סיון מלול@.
-
6
התבנית גודל 24! .
-
7
להכניס למקפיא את התחתית...ועכשיו נכין את הקרם🌹🌹🌹🌹🌹🌹.
-
8
במיקסר נקציף 2 שמנת מתוקה+ חבילה של אינסטנט פודינג וניל@סיון מלול@ נקציף לקצפת יציבה ונוסיף כף אחרי כף תוך כדאי הקצפה 250 גר' גבינה לבנה..
-
9
נשטח על התחתית ונקרר היטב..
-
10
ניתן לשמור כגלידה במקפיא וניתן להשאיר במקרר. שתפו תוצאותתת😘.
-
11
.
1
עוגת כדורי שוקולד וקצפת גבינתית.
2
מתכון@סיון מלול@.
3
לתחתית: לרסק 250 גר' עוגיות פתי בר. .
4
במיקרו להמיס 400 מ"ל (קופסא אחת) של קרם קוקוס עם חבילת שוקולד מריר 100 גר'- 3 דק' ולערבב לנוזל אחיד וחלק. @סיון מלול@ להוסיף את הפתי בר לקרם שוקולד קוקוס+ חצי כוס צימוקים+חצי כוס פקאן מסוכר שבור גס.
5
וחצי פקק של תמצית רום(הפקק של הבקבוק עצמו של הרום!) לערבב את הכל יחד ולשטח לתבנית.@סיון מלול@.
6
התבנית גודל 24! .
7
להכניס למקפיא את התחתית...ועכשיו נכין את הקרם🌹🌹🌹🌹🌹🌹.
8
במיקסר נקציף 2 שמנת מתוקה+ חבילה של אינסטנט פודינג וניל@סיון מלול@ נקציף לקצפת יציבה ונוסיף כף אחרי כף תוך כדאי הקצפה 250 גר' גבינה לבנה..
9
נשטח על התחתית ונקרר היטב..
10
ניתן לשמור כגלידה במקפיא וניתן להשאיר במקרר. שתפו תוצאותתת😘.
11
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים