הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאחת העוגות האהובות עליי, קלה להכנה וטעימה מאוד מאוד מאודדדד מי צריך יותר מזה בשבת בבוקר??
אופן ההכנה:.
במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה,הסוכר, אגוזי המלך הטחונים והקמח ומתחילים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים ממשיכים לעבד ממש דקה שתיים..
מוציאים את הבצק הפירורי ובעזרת הידיים מהדקים חצי מהכמות לתחתית התבנית העגולה ואת החצי השני משטחים בתבנית אחרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים משהו כמו 20 דקות או עד להזהבה ומצננים..
בינתיים מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר , סוכר הוניל והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה..
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינות והשמנת החמוצה, 2 כפות סוכר ושקית סוכר וניל ומוסיפים לקצפת בתנועות קיפול ..
מניחים מסביב לתבנית בחלקו הפנימי שקף שיהיה יותר קל לחלץ את העוגה ושופכים פנימה חצי מכמות המלית..
מפזרים מעל הקרם חצי מכמות פירורי הבצק..
שופכים מעל הפירורים את יתרת הקרם ומיישרים ומעל הקרם מפזרים את יתרת הפירורים. .
מכניסים למקרר למשך הלילה להתייצבות..
בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.