הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללקק ת'אצבעות, עוגת וניל טעימה בטירוף, רכה, מהירה להכנה (5 דקות), פרווה, ללא מיקסר קערה ערבוב ולתנור.
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
שמים בקערה גדולה את הביצים, סוכר, סוכר וניל, קורט מלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת תפוחה וחלקה.
מוסיפים את שהמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל וממשיכים לטרוף עוד 3 דקות בעזרת המטרפה נידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
מוסיפים את הקוקוס הטחון, אינסטנט פודינג וניל, קמח ומערבבים עוד 2 דקות נוספות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
משמנים היטב את תבנית האפייה, יוצקים את תערובת העוגה לתבנית, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר .
שמים את העוגה על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למרכז התנור תנור ואופים 35-40 דקות בערך עד שקיסם יוצא יבש במרכז העוגה, שימו לב בתבנית אינגליש קייק זמן האפייה מתקצר, ממליצה אחרי 30 דקות לבדוק בעזרת קיסם .
מיד כאשר העוגה יוצאת מהתנור יוצקים בשכבה אחידה את מיץ התפוזים וכאמור אם רוצים מפזרים קוקוס טחון ומיד מכסים בניילון נצמד .
טיפים.. .
אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד לעוגה, ממליצה כדי שלא ידבקו לתחתית התבנית ערבבו אותם עם כף קמח.
אפשר לפדר מעליה אבקת סוכר למי שאוהב.
שומרים את העוגה עטופה, מחוץ למקרר (העוגה לא מתאימה לקירור).
זהו מוכן! כדאי נסו, מתכון בטוח לעוגת וניל מנצחת גם למתקשים באפייה, מתחסלת במהירות, בלי כאבי ראש, כאמור ללא מיקסר, מטרפה ידנית ערבוב ולתנור .
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .