אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,580
צפיות

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה

המתכון של
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה

עוגת שוקולד במינימום מצרכים הכי קלה הכי טעימה והכי חשוב מלא מחמאות !

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבלילה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • כוס שמן
  • כוס שוקולית
  • כוס מים פושרים
  • טיפה מלח
  • 2 כוסות קמח תופח מנופה
  • לציפוי
  • 2 חפיסות שוקולד חלב
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • חצי מיכל שמנת מתוקה או מיכל שלם לפי צורך
  • לקישוט
  • מה שבאלכם !!
  • אפשר קוקוס
  • אפשר סוכריות
אופן ההכנה
  • 1

    חשוב , את אופן ההכנה מכיניסים לפי סדר המרכיבים..


  • 2

    תחילה , שמים את הביצים סוכר והסוכר וניל..


  • 3

    במערבב ידני (לא במיקסר, ולא מיקסר ידני) מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אוורירית..


  • 4

    מוסיפים את המרכיבים הבאים ; שמן, שוקולית , מים והמלח. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים..


  • 5

    מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים..


  • 6

    מחממים מראש תנור ל 180 מעלות.


  • 7

    תבנית מלבנית 32x25 .


  • 8

    מרססים את התחתית בתרסיס שמן קנולה לשכבה דקה .


  • 9

    מוסיפים את הבלילה של העוגה.


  • 10

    מכניסים לתנור ולא פותחים את התנור למשך 20 דק בדיוק!.


  • 11

    כשהעוגה בתנור מכינים את הציפוי. .


  • 12

    כשהעוגה מוכנה מוסיפים את הציפוי ומקשטים לפי טעם .


  • 13

    מחכים איזה חצי שעה או שעה שהעוגה תתקרר טיפה ואז חותכים .


  • 14

    בתיאבון .


1

חשוב , את אופן ההכנה מכיניסים לפי סדר המרכיבים..


2

תחילה , שמים את הביצים סוכר והסוכר וניל..


3

במערבב ידני (לא במיקסר, ולא מיקסר ידני) מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אוורירית..


4

מוסיפים את המרכיבים הבאים ; שמן, שוקולית , מים והמלח. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים..


5

מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים..


6

מחממים מראש תנור ל 180 מעלות.


7

תבנית מלבנית 32x25 .


8

מרססים את התחתית בתרסיס שמן קנולה לשכבה דקה .


9

מוסיפים את הבלילה של העוגה.


10

מכניסים לתנור ולא פותחים את התנור למשך 20 דק בדיוק!.


11

כשהעוגה בתנור מכינים את הציפוי. .


12

כשהעוגה מוכנה מוסיפים את הציפוי ומקשטים לפי טעם .


13

מחכים איזה חצי שעה או שעה שהעוגה תתקרר טיפה ואז חותכים .


14

בתיאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים