4 יחידות גבינות פילדלפיה טמפ חדר או כל גבינה שיש במקום דומה לפילדלפיה או 4 חבילות גבינת נפוליאון היא בדיוק כמו פילדלפיה והיא גם 225 גרם 225 גרם כל גבינת פילדלפיה.
4 יחידות ביצים טמפ חדר
1 1/4 כוסות סוכר
1 קורט מלח
1 כף תמצית וניל
לרוטב תות
1 כוס תותי פטל טריים או תות שדה טרי או מחית תותים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1
לעטוף את תבנית מבחוץ עם אלומיניום כפול
הסיבה היא העוגה נאפת באמבטיה של מים ובכדי למנוע כניסת מים לעוגה ( באן מארי).
2
לערבב את כל המצרכים לתחתית ולשטח תבנית קפיצית בצורה שווה
לאפות על חום 190 מעלות סלציוס ( 375 מעלות פרנהייט) 10 דקות להוציא ולקרר.
3
לרוטב:
כוס תותי פטל טריים
או תות שדה טרי או מחית תותים
2 כפות סוכר
במעבד מזון לטחון את התותים ולסנן מהגרגירים
לערבב עם הסוכר ולהניח בצד.
4
להקציף את הגבינה על מהירות בינונית להוסיף בהדרגה
את הסוכר עד שמתקבלת מחית חלקה ושכל הסוכר התמוסס
להוסיף מלח והתמצית וניל
להקציף בערך כ8 דקות עד לשלב זה
להוסיף ביצה אחרי ביצה על מהירות נמוכה
לא להקציף יותר מידי לאחר שהביצים נכנסו פנימה
.
5
לשפוך על התחתית האפויה את מקרם הגבינה
לדאוג שהמקרם גבינה פוזר באופן שווה.
6
בעזרת כפית את רוטב התות לשפוך בנקודות שוות קוטר של 6 ממ במרחקים שווים
בעזרת קיסם למשוך ממרכז נקודת הרוטב בתנועות ארוכות ליצירת הפרחים
.
7
לשמור את שאר הרוטב להגשה
בתנור שחומם מראש 160 מעלות סלציוס ( 325 פרנהייט) להניח תבנית עמוקה
מעליה את העוגה באמצע
להרתיח קומקום מים
לשפוך בעדינות לתבנית לדאוג שמים לא יכנסו לעוגה
לאפות כשעה
להוציא מהתנור בעדינות לקרר לטמפ חדר ולמקרר למספר שעות
עם סכין רטובה לחתוך פרוסות
.
8
בתאבון.
9
סרט המחשה לקישוט העוגת גבינה .
1
לעטוף את תבנית מבחוץ עם אלומיניום כפול
הסיבה היא העוגה נאפת באמבטיה של מים ובכדי למנוע כניסת מים לעוגה ( באן מארי).
2
לערבב את כל המצרכים לתחתית ולשטח תבנית קפיצית בצורה שווה
לאפות על חום 190 מעלות סלציוס ( 375 מעלות פרנהייט) 10 דקות להוציא ולקרר.
3
לרוטב:
כוס תותי פטל טריים
או תות שדה טרי או מחית תותים
2 כפות סוכר
במעבד מזון לטחון את התותים ולסנן מהגרגירים
לערבב עם הסוכר ולהניח בצד.
4
להקציף את הגבינה על מהירות בינונית להוסיף בהדרגה
את הסוכר עד שמתקבלת מחית חלקה ושכל הסוכר התמוסס
להוסיף מלח והתמצית וניל
להקציף בערך כ8 דקות עד לשלב זה
להוסיף ביצה אחרי ביצה על מהירות נמוכה
לא להקציף יותר מידי לאחר שהביצים נכנסו פנימה
.
5
לשפוך על התחתית האפויה את מקרם הגבינה
לדאוג שהמקרם גבינה פוזר באופן שווה.
6
בעזרת כפית את רוטב התות לשפוך בנקודות שוות קוטר של 6 ממ במרחקים שווים
בעזרת קיסם למשוך ממרכז נקודת הרוטב בתנועות ארוכות ליצירת הפרחים
.
7
לשמור את שאר הרוטב להגשה
בתנור שחומם מראש 160 מעלות סלציוס ( 325 פרנהייט) להניח תבנית עמוקה
מעליה את העוגה באמצע
להרתיח קומקום מים
לשפוך בעדינות לתבנית לדאוג שמים לא יכנסו לעוגה
לאפות כשעה
להוציא מהתנור בעדינות לקרר לטמפ חדר ולמקרר למספר שעות
עם סכין רטובה לחתוך פרוסות
.