אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,335
צפיות

משולשי ״בריאות״ מושחתים

המתכון של
משולשי ״בריאות״ מושחתים

מוס של שוקולד לבן מקורמל בתוספות שונות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון ״משולשי בריאות ״ מושחתים
  • השתמשתי בתבנית סילקון משולשים
  • במידה ואין תבנית , ניתן להכין עוגה בקוטר של 24-22 ולחתוך למשולשים ( להשתמש בשקף) .
  • לשכבת מוס -
  • 300 גרם שוקולד דולסי ( שוקולד לבן מקורמל )
  • 200 מ״ל שמנת מתוקה.
  • קופסת דנונה
  • 400 מ״ל להקצפה .
  • 5 גרם גלטין מושרה 25 גרם מים
  • לגנאשים -
  • גנאש שוקולד חלב -
  • 200 גרם שוקולד חלב מטבעות ( לובקה או קליבו או שוקולד אחר לטעמכן)
  • 150 מ״ל שמנת מתוקה 32 אחוז
  • 20 גרם חמאה רכה לא מלוחה
  • גנאש שוקולד לבן -
  • 200 גרם שוקולד לבן מטבעות
  • 100 מ״ל שמנת מתוקה 32 אחוז
  • 20 גרם חמאה רכה לא מלוחה
  • לקישוט-
  • כדורי קראנץ
  • שבבי פייטה
  • שוקולד מריר מגורד
  • שברי בוטנים
  • או כל תוספת שתרצו❤️
  • אופן ההכנה -
  • להמיס 300 גרם שוקולד יחד עם 200 שמנת מתוקה במיקרו בקערה , פולסים של 40 שניות ולערבב ושוב , עד שהתערובת הופכת חלקה והומוגנית.
  • להקציף לקצפת רכה אך לא יציבה ממש 400 מ״ל.
  • להמיס את הגלטין שהושרה במיקרו 25 שניות . לערבב מעט מתערובת השוקולד בג׳לטין כדי לקרר אותו מעט ואז לערבב אותו בתערובת השוקולד לאחד עם הקצפת בתנועות קיפול למזוג לתבנית משולשים רצוי לשים את התבנית על משטח להכניס להקפאה ללילה שלם .
  • לאחר שהקפאנו טוב נחלץ את המשולשים מן התבנית.
  • נקח שיפודים קטנים , ניתן לרכוש בחנות למוצרי אפיה, אני שמתי כפפות על הידיים זה מקל על הפעולה.
  • החזקתי משולש ביד שמאל וביד ימין הכנסתי את השיפוד כך עשיתי עם כל המשולשים, שמתי על נייר אפיה ומגש והכנסתי חזרה להקפאה.
  • את הגנאשים הכנתי במיקרו בקערת פלסטיק פולסים של 40 שניות לערבב וכן הלאה עד שנמס לחלוטין;)
  • טבלתי את המשולשים בגנאש חלב או לבן ופיזרתי על כל משולש תוספת שונה❤️
  • מאחסנים במקפיא או במקרר טוב.
  • ❤️
אופן ההכנה
  • 1

    מתכון ״משולשי בריאות ״ מושחתים.


  • 2

    השתמשתי בתבנית סילקון משולשים.


  • 3

    במידה ואין תבנית , ניתן להכין עוגה בקוטר של 24-22 ולחתוך למשולשים ( להשתמש בשקף) ..


  • 4

    לשכבת מוס -.


  • 5

    300 גרם שוקולד דולסי ( שוקולד לבן מקורמל ) .


  • 6

    200 מ״ל שמנת מתוקה..


  • 7

    קופסת דנונה .


  • 8

    400 מ״ל להקצפה ..


  • 9

    5 גרם גלטין מושרה 25 גרם מים.


  • 10

    לגנאשים -.


  • 11

    גנאש שוקולד חלב -.


  • 12

    200 גרם שוקולד חלב מטבעות ( לובקה או קליבו או שוקולד אחר לטעמכן).


  • 13

    150 מ״ל שמנת מתוקה 32 אחוז.


  • 14

    20 גרם חמאה רכה לא מלוחה .


  • 15

    גנאש שוקולד לבן -.


  • 16

    200 גרם שוקולד לבן מטבעות .


  • 17

    100 מ״ל שמנת מתוקה 32 אחוז.


  • 18

    20 גרם חמאה רכה לא מלוחה .


  • 19

    לקישוט-.


  • 20

    כדורי קראנץ.


  • 21

    שבבי פייטה.


  • 22

    שוקולד מריר מגורד.


  • 23

    שברי בוטנים .


  • 24

    או כל תוספת שתרצו❤️.


  • 25

    אופן ההכנה -.


  • 26

    להמיס 300 גרם שוקולד יחד עם 200 שמנת מתוקה במיקרו בקערה , פולסים של 40 שניות ולערבב ושוב , עד שהתערובת הופכת חלקה והומוגנית..


  • 27

    להקציף לקצפת רכה אך לא יציבה ממש 400 מ״ל..


  • 28

    להמיס את הגלטין שהושרה במיקרו 25 שניות . לערבב מעט מתערובת השוקולד בג׳לטין כדי לקרר אותו מעט ואז לערבב אותו בתערובת השוקולד לאחד עם הקצפת בתנועות קיפול למזוג לתבנית משולשים רצוי לשים את התבנית על משטח להכניס להקפאה ללילה שלם ..


  • 29

    לאחר שהקפאנו טוב נחלץ את המשולשים מן התבנית..


  • 30

    נקח שיפודים קטנים , ניתן לרכוש בחנות למוצרי אפיה, אני שמתי כפפות על הידיים זה מקל על הפעולה..


  • 31

    החזקתי משולש ביד שמאל וביד ימין הכנסתי את השיפוד כך עשיתי עם כל המשולשים, שמתי על נייר אפיה ומגש והכנסתי חזרה להקפאה..


  • 32

    את הגנאשים הכנתי במיקרו בקערת פלסטיק פולסים של 40 שניות לערבב וכן הלאה עד שנמס לחלוטין;) .


  • 33

    טבלתי את המשולשים בגנאש חלב או לבן ופיזרתי על כל משולש תוספת שונה❤️.


  • 34

    מאחסנים במקפיא או במקרר טוב..


  • 35

    ❤️.


1

מתכון ״משולשי בריאות ״ מושחתים.


2

השתמשתי בתבנית סילקון משולשים.


3

במידה ואין תבנית , ניתן להכין עוגה בקוטר של 24-22 ולחתוך למשולשים ( להשתמש בשקף) ..


4

לשכבת מוס -.


5

300 גרם שוקולד דולסי ( שוקולד לבן מקורמל ) .


6

200 מ״ל שמנת מתוקה..


7

קופסת דנונה .


8

400 מ״ל להקצפה ..


9

5 גרם גלטין מושרה 25 גרם מים.


10

לגנאשים -.


11

גנאש שוקולד חלב -.


12

200 גרם שוקולד חלב מטבעות ( לובקה או קליבו או שוקולד אחר לטעמכן).


13

150 מ״ל שמנת מתוקה 32 אחוז.


14

20 גרם חמאה רכה לא מלוחה .


15

גנאש שוקולד לבן -.


16

200 גרם שוקולד לבן מטבעות .


17

100 מ״ל שמנת מתוקה 32 אחוז.


18

20 גרם חמאה רכה לא מלוחה .


19

לקישוט-.


20

כדורי קראנץ.


21

שבבי פייטה.


22

שוקולד מריר מגורד.


23

שברי בוטנים .


24

או כל תוספת שתרצו❤️.


25

אופן ההכנה -.


26

להמיס 300 גרם שוקולד יחד עם 200 שמנת מתוקה במיקרו בקערה , פולסים של 40 שניות ולערבב ושוב , עד שהתערובת הופכת חלקה והומוגנית..


27

להקציף לקצפת רכה אך לא יציבה ממש 400 מ״ל..


28

להמיס את הגלטין שהושרה במיקרו 25 שניות . לערבב מעט מתערובת השוקולד בג׳לטין כדי לקרר אותו מעט ואז לערבב אותו בתערובת השוקולד לאחד עם הקצפת בתנועות קיפול למזוג לתבנית משולשים רצוי לשים את התבנית על משטח להכניס להקפאה ללילה שלם ..


29

לאחר שהקפאנו טוב נחלץ את המשולשים מן התבנית..


30

נקח שיפודים קטנים , ניתן לרכוש בחנות למוצרי אפיה, אני שמתי כפפות על הידיים זה מקל על הפעולה..


31

החזקתי משולש ביד שמאל וביד ימין הכנסתי את השיפוד כך עשיתי עם כל המשולשים, שמתי על נייר אפיה ומגש והכנסתי חזרה להקפאה..


32

את הגנאשים הכנתי במיקרו בקערת פלסטיק פולסים של 40 שניות לערבב וכן הלאה עד שנמס לחלוטין;) .


33

טבלתי את המשולשים בגנאש חלב או לבן ופיזרתי על כל משולש תוספת שונה❤️.


34

מאחסנים במקפיא או במקרר טוב..


35

❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים