תערובת של באקלווה לטחון חצי כוס אגוזים חצי כוס פיסטוק להוסיף 2 כפות סוכר ורבע כפית קינמון
אופן ההכנה
1
לחמם תנור לחום 180 מעלות .
2
לשמן 2 תבניות אינגליש .
3
להקציף את הבייצים עם הסוכר וסוכר וניל ל 5 דקות עד שזה תופח ממש להוסיף בזרם דק את השמן להוריד מהירות המערבל לחלש להוסיף את המיץ תפוזים והגרדה להוסיף את הקמח בעדינות לפזר מעל העוגה את התערבות ומי שלא אוהבת יכולה לא להוסיף כלום .
4
לסירופ להרתיח חצי כוס סוכר עם כוס מים ומיץ לימון לשפוך על העוגה איך שהיא יוצאת מהתנור בהצלחה ליז .
1
לחמם תנור לחום 180 מעלות .
2
לשמן 2 תבניות אינגליש .
3
להקציף את הבייצים עם הסוכר וסוכר וניל ל 5 דקות עד שזה תופח ממש להוסיף בזרם דק את השמן להוריד מהירות המערבל לחלש להוסיף את המיץ תפוזים והגרדה להוסיף את הקמח בעדינות לפזר מעל העוגה את התערבות ומי שלא אוהבת יכולה לא להוסיף כלום .
4
לסירופ להרתיח חצי כוס סוכר עם כוס מים ומיץ לימון לשפוך על העוגה איך שהיא יוצאת מהתנור בהצלחה ליז .