לרפד תבנית בבסקויטים לאחר טבילה קצרה בקפה. לסדר מסביב. לערבב את הגבינות בקערה עם הסוכר ולאחד בניהן..
2
להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג לאחר ההתייצבות הקצפת,לאחד עם תערובת הגבינה.לשפוך מחצית מהכמות על הביקוטים. ולהכין שכבה שניה של ביסקוטים טבולים בקפה ומעל שכבת קצפת .להקפיא לכמה שעות לפני ההגשה להוציא למקרר. לפדר בקקאו ..או לפי טעמכם תהנו-הילה:)).
1
לרפד תבנית בבסקויטים לאחר טבילה קצרה בקפה. לסדר מסביב. לערבב את הגבינות בקערה עם הסוכר ולאחד בניהן..
2
להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג לאחר ההתייצבות הקצפת,לאחד עם תערובת הגבינה.לשפוך מחצית מהכמות על הביקוטים. ולהכין שכבה שניה של ביסקוטים טבולים בקפה ומעל שכבת קצפת .להקפיא לכמה שעות לפני ההגשה להוציא למקרר. לפדר בקקאו ..או לפי טעמכם תהנו-הילה:)).