הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים ביצים עם הסוכר, תמצית וניל ומלח במשך 7 דקות..
מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את הקמח, ולאחר מכן את השמן עד לבלילה אחידה..
על נייר אפיה, בתבנית תנור רגילה משטחים את הבלילה..
אופים כ 7 דקות עד להזהבה. מקררים היטב..
מקציפים את הקצפת עם האינסטנט..
מורחים שכבה דקה ריבה , ומורחים מעליה שכבה דקה קצפת. מגלגלים לרולדה..
את יתרת הקצפת מזלפים מעל העוגה..
בסיר קטן על הגז ממיסים את פירות היער הקפואים עם הסוכר, מקררים ומפזרים מעל..
בתאבון 💕.