הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת טורט מנצחת, קלה ואורירית. מצוינת גם כבסיס לעוגות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים לרצף בהיר ותפוח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מקציפים במשך 7 דקות.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים את רבע כוס הסוכר והסוכר וניל ומקציפים.
מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקציפים.
מאחדים את 2 התערובת ומוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול (בשלב הזה אני כבר לא משתמשת במיקסר אלא מערבבת עם מרית).
מוסיפים את האבקת אפייה בתנועות קיפול עד להטמעה מלאה.
משמנים תבנית אפיה בינונית או 4 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את התערובת לתבניות.
מי שרוצה להוסיף אגוזים/ שוקוציפס/ שקדים וכו' זה הזמן להוסיף זאת.
מכניסים לתנור ואופים בערך 20-30 דקות.