ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להפריד את הביצים.
-
2
להקציף במהירות גבוהה את החלבונים עם 1 כוס סוכר ו- 1 סוכר וניל..
-
3
להעביר את הקציפה לקערה גדולה בזהירות..
-
4
להקציף במהירות גבוהה את החלמונים עם חצי כוס סוכר..
-
5
להאט למהירות נמוכה ולהוסיף את השמן, התפוזים והרום..
-
6
לעבור לוו גיטרה..
-
7
להוסיף במהירות איטית את הקמח עד לקבלת בלילה אחידה..
-
8
לקפל בזהירות את החלבונים המוקצפים לתוך הבלילה..
-
9
לשמן תבנית מלבנית..
-
10
לצקת שלושה רבעים מכמות הבלילה לתוך התבנית..
-
11
להוסיף לרבע הנותר את הקקאו, תוך שימוש במסננת דקה למניעת גושים..
-
12
לצקת את בלילת הקקאו בצורת שתי וערב (פסים לאורך ולרוחב) לתוך התבנית, ובעזרת סכין ל"צייר" צורה..
-
13
בהצלחה 💕.
1
להפריד את הביצים.
2
להקציף במהירות גבוהה את החלבונים עם 1 כוס סוכר ו- 1 סוכר וניל..
3
להעביר את הקציפה לקערה גדולה בזהירות..
4
להקציף במהירות גבוהה את החלמונים עם חצי כוס סוכר..
5
להאט למהירות נמוכה ולהוסיף את השמן, התפוזים והרום..
6
לעבור לוו גיטרה..
7
להוסיף במהירות איטית את הקמח עד לקבלת בלילה אחידה..
8
לקפל בזהירות את החלבונים המוקצפים לתוך הבלילה..
9
לשמן תבנית מלבנית..
10
לצקת שלושה רבעים מכמות הבלילה לתוך התבנית..
11
להוסיף לרבע הנותר את הקקאו, תוך שימוש במסננת דקה למניעת גושים..
12
לצקת את בלילת הקקאו בצורת שתי וערב (פסים לאורך ולרוחב) לתוך התבנית, ובעזרת סכין ל"צייר" צורה..
13
בהצלחה 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים