1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח מאוד.
2
2) מוסיפים ללא מיקסר את השמן אבקת אפייה סוכר וניל קינמון שוקולד צ'יפס פקאן ושקדים מערבבים .
3
3) מוסיפים ללא מיקסר את הקמח בהדרגה .
4
עד לאיחוד.
5
4)מסדרים תפוחים בעיגול בתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות שופכים חצי כוס מייפל ומעל שופכים את הבלילה ,אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כשעה⏰ .
6
5) הופכים את העוגה על מגש ושופכים מייפל על העוגה החמה.
1
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח מאוד.
2
2) מוסיפים ללא מיקסר את השמן אבקת אפייה סוכר וניל קינמון שוקולד צ'יפס פקאן ושקדים מערבבים .
3
3) מוסיפים ללא מיקסר את הקמח בהדרגה .
4
עד לאיחוד.
5
4)מסדרים תפוחים בעיגול בתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות שופכים חצי כוס מייפל ומעל שופכים את הבלילה ,אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כשעה⏰ .
6
5) הופכים את העוגה על מגש ושופכים מייפל על העוגה החמה.