ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פס גבינה מעלףףף בקלי קלות😍😍
-
-
הכמויות ל- 2 פסי גבינה או
-
פס אחד ובשאר הבצק והמילוי גביניות אישיות.
-
מצרכים
-
1 חבילת בצק שמרים עלים של מעדנות-מופשר לילה שלם במקרר.
-
למילוי
-
1 שקית של גבינת טוב טעם(250 גרם)
-
1 גבינה לבנה 5% (250 גרם)
-
-
-
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
-
מי שאוהבת צימוקים יכולה להוסיף, אצלי לא אוהבים.
-
לסירופ
-
-
-
-
לבשל על הגז עד שזה מתחיל להסמיך טיפה.
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
להכנת הפס פותחים את הבצק וחותכים מלבן באורך שבא לכן..
-
3
לא מרדדים את הבצק הוא מוכן לשימוש איך שהוא..
-
4
ממלאים באמצע מילוי בנדיבות לאורך כל המלבן..
-
5
בשני הצדדים חותכים פסים לאורך כל המלבן ומתחילים להעביר מעל הגבינה פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל עד הסוף..
-
6
מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים..
-
7
בזמן העוגה בתנור מכינים את הסירופ..
-
8
מיד לאחר האפייה מרטיבים עם הסירופ שהכנו..
-
9
נותנים לזה להתקרר קצת ומעבירים לכלי איחסון..
-
10
שומרים בקירור..
-
11
מי שרוצה יכולה להכין פס גבינה אחד ובשאר הבצק והמילוי להכין גבניות..
-
12
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני הן הרוש❤❤.
1
אופן ההכנה:.
2
להכנת הפס פותחים את הבצק וחותכים מלבן באורך שבא לכן..
3
לא מרדדים את הבצק הוא מוכן לשימוש איך שהוא..
4
ממלאים באמצע מילוי בנדיבות לאורך כל המלבן..
5
בשני הצדדים חותכים פסים לאורך כל המלבן ומתחילים להעביר מעל הגבינה פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל עד הסוף..
6
מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים..
7
בזמן העוגה בתנור מכינים את הסירופ..
8
מיד לאחר האפייה מרטיבים עם הסירופ שהכנו..
9
נותנים לזה להתקרר קצת ומעבירים לכלי איחסון..
10
שומרים בקירור..
11
מי שרוצה יכולה להכין פס גבינה אחד ובשאר הבצק והמילוי להכין גבניות..
12
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני הן הרוש❤❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים