הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד ליציבות.
2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת.
תערובת תפוח ,מכניסים גם את השמן ומוסיפים את הכל לחלבונים וללא מיקסר מכניסים את הקמח ושוקולית ומערבבים בתנועת קיפול עד שאין גושים.
3) שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפייה , אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚.
כל 30 דק⏲.
4)מקציפים את השמנת המתוקה עד לי.
עם החלב ופודינג עד ליציבות.
5) מחלקים את העוגה ל3 חלקים שווים .
ומורחים על חלק של העוגה ומפזרים אגוזי מלך ומכסים ושוב מורחים ומכסים ,ומעל גם מורחים קרם ,.
6)הכנת הגאנש .
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, מכניסים את השוקולד מריר, ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ושופכים על העוגה ומפזרים סביב..
קישוטים זה בצק סוכר .
ונעל משוקולד עם שבלונה טוב קישוטים אין סוף השמיים הם הגבול 👌👌👌.
Jacqueline fadelon.