אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

44,463
צפיות

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית😍

המתכון של
עוגת גבינה אפויה ללא תחתית😍

עוגת גבינה מעלפתתתת😍😍 וכל מילה מיותרת❤❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגת גבינה אפויה ללא תחתית😍😍
  • ❤סוניה סאני בן הרוש❤
  • מצרכים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 750 גבינה לבנה 5%
  • 2 יח' שמנת חמוצה
  • 3 כפות גדושות קורנפלור
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף גדושה קמח תופח
  • גרידת לימון (מחצי לימון מוסיף המון)
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    מחממים תנור ל210 מעלות טורבו ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים..


  • 3

    בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים(לבן) ומוסיפים בהדרגה את הסוכר,נקציף עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה מידיי..


  • 4

    בקערה נפרדת נקציף את החלמונים(הצהוב).


  • 5

    במיקסר ידני או במטרפה ידנית, מוסיפים 2 שקיות סוכר וניל וממשיכים להקציף..


  • 6

    עוצרים את ההקצפה ומוסיפים פנימה את הגבינות והשמנת החמוצה וממשיכים להקציף כחצי דקה ,מוסיפים את הקמח,הקונפלור ואת הפודינג וגרדת הלימון וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד שהכל מתאחד וללא גושים..


  • 7

    מתחילים לאחד את קציפת הביצים לתערובת הגבינות בהדרגה ובתנועות עטיפה לבלילה אחידה ואוורירית..


  • 8

    משמנים תבנית עגולה 24 או סיר ג'חנון בתחתית ובצדדים, שמים נייר אפיה מסביב לכל התבנים ומשמנים קלות גם את נייר האפייה..


  • 9

    שופכים פנימה את הבלילה ודופקים על השיש 2 דפיקות קלות שהבלילה תהייה ישרה וחלקה מלמעלה..


  • 10

    מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל210 מעלות טורבו ואופים משהו כמו 15 דקות עד לקבלת צבע זהוב מלמעלה..


  • 11

    מנמיכים ל- 140 מעלות ואופים עוד שעה ורבע..


  • 12

    מכבים את התנור ומשאירים אותה בפנים לעוד חצי שעה בערך..


  • 13

    העוגה תעלה מעלה מעלה אך בסופו של דבר תחזור לגובה העוגה כפי שהייתה לפני האפייה..


  • 14

    זה נורמלי וכך זה צריך להיות..


  • 15

    מוציאים החוצה ומצננים..


  • 16

    לאחר שהעוגה הצטננה מספיק אפשר להעביר למקרר ..


  • 17

    אפשר לפני ההגשה לבזוק מעל אבקת סוכר ולהנות מעוגת גבינה מושלמתתת😍😍.


  • 18

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה:.


2

מחממים תנור ל210 מעלות טורבו ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים..


3

בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים(לבן) ומוסיפים בהדרגה את הסוכר,נקציף עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה מידיי..


4

בקערה נפרדת נקציף את החלמונים(הצהוב).


5

במיקסר ידני או במטרפה ידנית, מוסיפים 2 שקיות סוכר וניל וממשיכים להקציף..


6

עוצרים את ההקצפה ומוסיפים פנימה את הגבינות והשמנת החמוצה וממשיכים להקציף כחצי דקה ,מוסיפים את הקמח,הקונפלור ואת הפודינג וגרדת הלימון וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד שהכל מתאחד וללא גושים..


7

מתחילים לאחד את קציפת הביצים לתערובת הגבינות בהדרגה ובתנועות עטיפה לבלילה אחידה ואוורירית..


8

משמנים תבנית עגולה 24 או סיר ג'חנון בתחתית ובצדדים, שמים נייר אפיה מסביב לכל התבנים ומשמנים קלות גם את נייר האפייה..


9

שופכים פנימה את הבלילה ודופקים על השיש 2 דפיקות קלות שהבלילה תהייה ישרה וחלקה מלמעלה..


10

מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל210 מעלות טורבו ואופים משהו כמו 15 דקות עד לקבלת צבע זהוב מלמעלה..


11

מנמיכים ל- 140 מעלות ואופים עוד שעה ורבע..


12

מכבים את התנור ומשאירים אותה בפנים לעוד חצי שעה בערך..


13

העוגה תעלה מעלה מעלה אך בסופו של דבר תחזור לגובה העוגה כפי שהייתה לפני האפייה..


14

זה נורמלי וכך זה צריך להיות..


15

מוציאים החוצה ומצננים..


16

לאחר שהעוגה הצטננה מספיק אפשר להעביר למקרר ..


17

אפשר לפני ההגשה לבזוק מעל אבקת סוכר ולהנות מעוגת גבינה מושלמתתת😍😍.


18

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים