הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת העוגה המהממת וטעימה הזו אין אחת שלא תצליח להכין!!!! והטעם אמל'ה חגובה מרשים להכין בסיר גחנון 24
עוגת גבינה/אפויה/ללא תחתית מים.
לעוגה גבוה ומרשימה סיר גחנון 24.
עינת חנניה.
💞אהבת חינם קונה עולם💞.
מצרכים--.
6 ביצים מופרדות.
750 גבינה לבנה.
כוס סוכר.
אחד סוכר וניל...
4כפות קופלור .
2 שמנת חמוצה.
2 כפות פודינג וניל.
כף וחצי קמח תופח(לעוגה כשרה להוריד את הקמח) .
גרידת לימון (לימון 1).
ההכנה.
קערה להקציף את החלבונים(לבן) להוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל להקציף עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה..
בקערה נפרדת נקציף את החלמונים(הצהוב) להוסיף את הגבינה השמנת ולערבב (אפשר עם מרית) עדיף עם מיקסר להוסיף את הקמח להקציף ואת הקונפלור הפודינג והלימון ולערבב טוב טוב..
(בנתיים להדליק את התנור 200 מעלות).
להוסיף 2 כפות מהקצפת לבלילה ולערבב רגיל.
להוסיף את יתרת הקצפת ולקפל עד לאיחוד.
משמנים תבנית שמים נייר אפיה (איזה שרוצים 26 או מלבנית או סיר גחנון 24\26) ,שמים את הבלילה דופקים על השיש 2 דפיקות קלות,שמים את התבנית עם העוגה על התבנית אפיה(מקורי)אופים..
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ 10 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.( לכסות חלק עליון עם נייר אפיה גזור עגול למשך 45 דקות.
לכבות את התנור להשאיר בתנור חצי שעה(העוגה גבוה יורדת קצת) .
יוצאת מהממת וטעימה!!!!.
** לעוגה כשרה לפסח להוריד את הקמח***.
ותזכרו אהבת חינם❤ קונה עולם❤.
תהנו😋עינת חנניה.