הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת סברינה הכי טעימה שיש! מתכון שקיבלתי מהדודה שלי בקיבוץ,לפני 30 שנה מעלףף!
אתי עג'מי לסירופ: כוס וחצי מים,כוס וחצי סוכר,בקבוק רום קטן להרתיח על הגז.כ 15 דקות, העוגה: 7 ביצים מופרדות, את החלבון להקציף ואז להוסיף כוס סוכר,ולהמשיך להקציף בחלמון לשים את החצי בקבוק רום,ורבע בקבוק וניל והאפיה לערבב היטב ולשפוך לחלבונים, להוסיף לעיסה לסירוגיו פעם מהחיצי כוס קמח ופעם מהכוס סולת,לשמן תבנית,לאפות בחום בינוני עד להזהבה ולגעת ביד על העוגה לווידוי שהיא התקשתה, להוציא מהתנור ובעודה חמה לשפוך על העוגה כוס מים מהברז ולחכות לצינון העוגה,כאשר העוגה קרה להוסיף חצי מכמות הסירופ לחכות 10 דקות ואז לשפוך את חצי כמות הסירופ הנותר. לצפות בקצפת ובדובדבנים,אני עשיתי אותן באישיות גם, קצפת: 2 שמנת מתוקה 1 פודינג וניל 4 כפות אבקת סוכר. ב ה צ ל ח ה !!.
***את הקצפת ניתן להכין ללא פודינג,רק 2 שמנת מתוקה ו 4 כפות אבקת סוכר להקציף היטב!.