להוסיף את קצף הבצים בצורת עטיפה לקערת החלמונים שמן לימון שארית הסוכר והתמצית וניל ואת הקמח נוסיף את בהדרגה ,וגרידת הלימון עד לאיחוד ,נעביר לתבנית משומנת.
6
לאפות בחום 170 מעלות תבנית קוטר24/ 26 עד שנועצים קיסם עץ במרכז ויוצא יבש !! מי שהתנור שלה חזק שתאפה ב 160 מעלות .
7
זמני אפיה משתנים מתנור לתנור בערך 50 דקות .
1
למדוד בכוס חד פעמי חמה או כוס מידה מאת אילנית בניזרי !.
2
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב במהירות גבוה.
להוסיף את קצף הבצים בצורת עטיפה לקערת החלמונים שמן לימון שארית הסוכר והתמצית וניל ואת הקמח נוסיף את בהדרגה ,וגרידת הלימון עד לאיחוד ,נעביר לתבנית משומנת.
6
לאפות בחום 170 מעלות תבנית קוטר24/ 26 עד שנועצים קיסם עץ במרכז ויוצא יבש !! מי שהתנור שלה חזק שתאפה ב 160 מעלות .