להוסיף על התערובת שבמיקסר את השמן והמרגרינה הרותחים ולערבב לבצק.
אופן ההכנה
1
לשטח חצי מכמות הבצק על תבנית משומשת. לפזר מעל את המילוי, ואז שוב את יתרת הבצק לשטח חתיכות קטנות בכל פעם עד שכל השכבה מתכסה. לחתוך למעויינים ועל כל מעויין לשים בוטן..
2
לאפות בחום 180 כ- 40 דקות..
3
סירופ:.
4
1 כוס מים.
5
2 כוסות סוכר.
6
מעט לימון.
7
להרתיח הכל ולבשל כ-20 דקות. שמורידים מהאש להוסיף 1 כף דבש ולערבב. לשפוך על העוגה שהיא חמה..
1
לשטח חצי מכמות הבצק על תבנית משומשת. לפזר מעל את המילוי, ואז שוב את יתרת הבצק לשטח חתיכות קטנות בכל פעם עד שכל השכבה מתכסה. לחתוך למעויינים ועל כל מעויין לשים בוטן..
2
לאפות בחום 180 כ- 40 דקות..
3
סירופ:.
4
1 כוס מים.
5
2 כוסות סוכר.
6
מעט לימון.
7
להרתיח הכל ולבשל כ-20 דקות. שמורידים מהאש להוסיף 1 כף דבש ולערבב. לשפוך על העוגה שהיא חמה..