הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאיך אני יגדיר אותה במילים פשוטות🤔🤔🤔 היא בטעם לימון עדין, נגיעות של תות קטיפתי ואז מגיע הרוטב של הפירות יער הדומיננטי ששובר את העדינות שכשאתה לוקח כפית מכל הטעמים אתה מקבל משהו שלא ניתן להסבירו! קבלו אותה פבלובה לימון עם שמנת תות ונגיעות של פירות יער איףףףףףףף אלוהים כמה שזה טעיםםםםםםםם!!!!!!
בבן מארי (סיר עם מים ומעליו סיר/קערת נרוסטה ריקה ויבשה לחלוטין, נערבב 5 חלבונים כוס ורבע סוכר עד שהסוכר נמס. .
❤סיון מלול❤.
נעביר למיקסר נוסיף 2 שקיות סוכר וניל וכף גרידת קליפת לימון, נקציף לקצפת יציבה ומבריקה. נעביר לשקית זילוף עם צנתר עגול. על תבנית עם נייר אפייה, נתחיל לזלף צורת ספירלה כלפי חוץ ונעלה למעלה לקבלת צורת כוס..
נכניס לתנור על חום 90 מעלות ל-4 שעות. נבדוק אם המרנג נפרד מהנייר סימן שהוא מוכן..
נוציא מהתנור ונמתין שיתקררו לחלוטין..
למילוי: במיקסר נקציף קופסא אחת של אבקת ג'לי תות כן ג'לי ולא אינסטנד תות. עם שמנת מתוקה 250 מ"ל ורבע כוס חלב לקצפת יציבה. להעביר לשקית זילוף ולמלא את הכוסות. .
סיון מלול❣לפניי ההגשה נכין מראש ונשמור במקרר ריבת פירות יער..
מתכון לפירות יער.....
על הגז נבשל על אש נמוכה עד להצטמצמות נוזלים 2 כוסות פירות יער קפואים עם 3 כוסות סוכר ו-2 כפות יין אדום או כפית רום. נצנן ונשמור בקופסא.
והרי לכם קינוח טעים ומרשים .
❣סיון מלול❣.