הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מערבלים את החמאה עם אבקת סוכר עד לאיחוד ומוסיפים את אבקת שקדים עד שאין גושים.
2)מוסיפים את הביצים ומלח שוב מערבלים המסיימים עם הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים למגע .
3) מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה .
4) הכנת הקרם.
מערבלים את החמאה והסוכר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת חלקה.
5)מוסיפים את הביצים בהדרגה ורק בסוף את כל השאר ושוב מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
.
6)מחלקים את הבצק לשניים , חלק אחד מרדדים לעובי בנוני לתבנית של פאי בקוטר 26 ס"מ.
7)יוצקים את הקרם על הקלתית ומעל את הפתוחים מסוננים.
8)מרדדים את החלק השני של הבצק על שבלונה ליצירת רשת לפי ההוראות היצרן.
9) מניחים את הרשת על התבנית, מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 עד 30 דק עד להזהבה.
10) מכניסים ריבת משמש למיקרוגל כחצי דק ומברישים על הפאי.
11) אופן ההכנה של המקורמלים: שמים במחבת את השקדים עם הסוכר תוך כדי עירבוב עד שהסוכר נמס וצבע זהוב ,מפזרים סביב העוגה .
.
בהצלחה.