אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,901
צפיות

גבינה בזילוף קצפת בטעם ריבת חלב עם נגיעות ממרח לוטוס

המתכון של
גבינה בזילוף קצפת בטעם ריבת חלב עם נגיעות ממרח לוטוס

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 7 ביצים xl מופרדות
  • 3 גבינה 9%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 3 פקקים של תמצית וניל
  • 3 כפות קדושות קמח
  • 3 כפות גדושות קרנפלור
  • 3 כפות גדושות של פודינג וניל
  • לזילוף
  • 1 שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • 1פודינג בטעם ריבת חלב
  • 3 כפות ממרח לוטוס מומס בזילוף האחרון
אופן ההכנה
  • 1

    1) שופכים בקערה את הגבינות, שמנת , חלמונים , פודינג וניל וקמח , מערבבים עד שאין גושים.


  • 2

    2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד ליציבות אך לא קשה מדי.


  • 3

    3) מכניסים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות בהדרגה ומקפלים עד לאיחוד.


  • 4

    4) שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ ואופים 15 דק ראשונות בתנור טורבו שחומם מראש ל 200 מעלות.


  • 5

    5) לאחר מכן מורידים את החום התנור ל 150 מעלות ואופים לעוד 50 דק🕕 מקררים את העוגה.


  • 6

    הכנת הקרם .


  • 7

    מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ומפודינג עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


  • 8

    ממיסים את הממרח לוטוס ועם כפית מתיזים על הקרם.


  • 9

    בהצלחה וחג שמח.


1

1) שופכים בקערה את הגבינות, שמנת , חלמונים , פודינג וניל וקמח , מערבבים עד שאין גושים.


2

2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד ליציבות אך לא קשה מדי.


3

3) מכניסים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות בהדרגה ומקפלים עד לאיחוד.


4

4) שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ ואופים 15 דק ראשונות בתנור טורבו שחומם מראש ל 200 מעלות.


5

5) לאחר מכן מורידים את החום התנור ל 150 מעלות ואופים לעוד 50 דק🕕 מקררים את העוגה.


6

הכנת הקרם .


7

מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ומפודינג עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


8

ממיסים את הממרח לוטוס ועם כפית מתיזים על הקרם.


9

בהצלחה וחג שמח.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים