מוסיפים את התבלינים: קינמון, תפוח מקולף מגורד לרסק.
6
מערבבים.
7
להוסיף את הקמח מנופה, אבקת אפיה, סודה לשתייה לערבב.
8
למזוג את הבלילה האחידה לתבנית. להוסיף לקישוט: אגוזים, קוביות שוקולד קטנות (הבלילה יוצאת נוזלית. עדיף להשתמש בתבנית אפייה אינגליש קייק חד פעמית, כי העוגה רכה מאוד ועלולה להתפרק כשמוציאים את התבנית.) .
9
לאפות ב170 מעלות כ 45 דקות. (העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)..
1
מערבבים בקערת המיקסר ביצים עם סוכר.
2
מוסיפים בהדרגה את השמן.
3
לאחר מכן מוסיפים את הדבש בבת אחת.
4
מוסיפים את התה בהדרגה.
5
מוסיפים את התבלינים: קינמון, תפוח מקולף מגורד לרסק.
6
מערבבים.
7
להוסיף את הקמח מנופה, אבקת אפיה, סודה לשתייה לערבב.
8
למזוג את הבלילה האחידה לתבנית. להוסיף לקישוט: אגוזים, קוביות שוקולד קטנות (הבלילה יוצאת נוזלית. עדיף להשתמש בתבנית אפייה אינגליש קייק חד פעמית, כי העוגה רכה מאוד ועלולה להתפרק כשמוציאים את התבנית.) .
9
לאפות ב170 מעלות כ 45 דקות. (העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)..