אני הכנתי בתבנית מסילקון אפשר כמובן לחלק את הבלילה ל-3 תבניות אינגליש קייק
השתמשתי בכוס חד פעמי לשתיה קרה
והשתמשתי במיקסר ידני.
מצרכים
6 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן
1 קצפת צמחית או כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח תופח
כפית אבקת אפייה
מי שאוהבת אותה חלבית כמוני יכולה לשים במקום הקצפת הצמחית 250 גרם גבינה לבנה או 1 שמנת מתוקה.
שקדים מולבנים
סירופ מייפל בנדיבות
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
על מנת שהעוגה תצא אוורירית ורכה אני מקציפה את הביצים שלמות כמה שניות ומתחילה להוסיף את הסוכר וניל ואת הסוכר בהדרגה וממשיכה להקציף עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה..
3
מוסיפה את השמן בהדרגה ואח"כ את הקצפת הצמחית או את המיץ תפוזים, אני מנמיכה את מהירות המיקסר ומוסיפה את הקמח התופח וכפית אבקת האפייה עד לקבלת בלילה אחידה..
4
שימנתי את התבנית בנדיבות עם ספריי שמן ופיזרתי קצת סוכר..
5
בתחתית התבנית פיזרתי קצת שקדים מולבנים ומעל שפכתי את הבלילה..
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש..
7
במידה ואופים בתבנית סיליקון צריך לחכות שהעוגה תתקרר קצת ורק אח"כ להפוך אחרת היא עלולה להתפרק ..
8
הופכים על צלחת הגשה גדולה ויוצקים מעל בנדיבות סירופ מייפל חם ומפזרים שקדים מולבנים..
9
במידה ואופים בתבנית רגילה יוצקים את המייפל ישירות על העוגה בעודה חמה..
10
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש💖.
1
אופן ההכנה:.
2
על מנת שהעוגה תצא אוורירית ורכה אני מקציפה את הביצים שלמות כמה שניות ומתחילה להוסיף את הסוכר וניל ואת הסוכר בהדרגה וממשיכה להקציף עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה..
3
מוסיפה את השמן בהדרגה ואח"כ את הקצפת הצמחית או את המיץ תפוזים, אני מנמיכה את מהירות המיקסר ומוסיפה את הקמח התופח וכפית אבקת האפייה עד לקבלת בלילה אחידה..
4
שימנתי את התבנית בנדיבות עם ספריי שמן ופיזרתי קצת סוכר..
5
בתחתית התבנית פיזרתי קצת שקדים מולבנים ומעל שפכתי את הבלילה..
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש..
7
במידה ואופים בתבנית סיליקון צריך לחכות שהעוגה תתקרר קצת ורק אח"כ להפוך אחרת היא עלולה להתפרק ..
8
הופכים על צלחת הגשה גדולה ויוצקים מעל בנדיבות סירופ מייפל חם ומפזרים שקדים מולבנים..
9
במידה ואופים בתבנית רגילה יוצקים את המייפל ישירות על העוגה בעודה חמה..